Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Scaunul care suporta o greutate de pana la 150 kg.

joi, 15 februarie 2018
Scaunul FK5 este extrem de solid si este confectionat din fier ce rezista si la persoane supraponderale cu greutati de pana la 150 kg. 
 
scaun fk5 
FK5 dispune de un sistem de rabatare completa. Rabatarea si blocarea spatarului se face cu ajutorul rotilor dintate plasate in lateral, sistem care si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului. Pentru un conform sporit manerele sunt imbracate cu mansete de neopren moale si placut atingerii.
Scaunul ofera posibiltatea ajustarii picioarelor pe lungime, care sunt prevazute cu talpici antiscunfundare in noroi si care indiferent de duritatea solului permit pozitionarea corecta. 
  
scaun fk5 rezista la 150kg 
Este unul dintre cele mai rezistente modele de pe piata. Dimensiunile lui sunt generoase: adancime - 50cm, latime - 50cm, inaltime: 40-55cm, inaltime spatar: 70cm si o greutate de 8,8 kilograme.
 
Acest model face parte dintr-o gama mai larga de scaune dedicate pescuitului, iar oferta completa King-Fish.ro, precum si preturile se pot accesa aici
 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.