Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor a lansat o nada speciala pentru pescuitul pe gheata si apa rece.

joi, 16 noiembrie 2017
Senzor anunta doua produse noi in aceasta iarna, disponibile in mai multe arome, dedicate pescuitului pe apa rece si copca. Vizati sunt pestii pasnici precum crapul, carasul, babusca sau platica.
 
ice amix senzor 
ICE AMIX este o nada bogata in proteine, special conceputa pentru pescuitul pe ape reci. Contine fainuri animale proteice, fainuri de cereale, faina de sange, minerale si extracte de larve libelule, rame si krill. Este un amestec cu granulatie foarte fina si este disponibil in urmatoarele arome: faina peste, larve libelule, viermusi, krill si rame.
Pretul pentru o punga de ICE AMIX 500 grame este de doar 6 lei.
 
ice activator senzor copca 
Ice Activator-ul de nada pentru apa rece este un supliment nutritiv, creat special pentru sezonul rece cand pestii duc lipsa de proteine. Ingredientele folosite sunt compuse din extracte naturale de crustacee, larve libelule, krill, ficat, precum si un complex de aminoacizi dizolvati in alcool, pentru o dispersie sporita pe ape reci.
Contine CSL (alcool de porumb).
Este disponibil in urmatoarele arome: viermusi, faina peste, krill, larve libelule si rame. Pretul pentru un recipient de 150ml este de 6 lei.
 
Produsele se pot comanda online pe http://www.snz.ro sau la magazinele partenere Senzor.
 
vladut mateianu copca 
Vladut Mateianu 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.