Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor ofera nada gratis si premii cash la Fishing & Hunting EXPO!

miercuri, 21 martie 2018
Senzor Planet intampina pescarii la F&H EXPO cu surprize de proportii, cum n-au mai fost niciodata la o expozitie de profil din Romania, sustine Vladut Mateianu, managerul general al companiei.
 
„Suntem preocupati permanent de gasirea de noi formule, mai eficiente si mai calibrate pe nevoile diferite ale crapilor si ale pescarilor. Cele peste 50 de produse pe care le vom lansa oficial odata cu expozitia de la Bucuresti raspund acestor deziderate. Am dezvoltat atat arome in plus la produsele deja existente in oferta inca de anul trecut, cat si mai multe game noi, precum: nade umede, canepa preparata, alune tigrate, pelete pe baza de faina de peste, microseminte, dar si momeli diverse pentru carlig: microporumb flotant Enterprise Tackle in aromele noastre, momeli flotante, tigernuts, microboiliesuri dipuite si multe altele.
 
Ce ti-am pregatit la F&H EXPO? 
 
pliant senzor 
Pastreaza pliantul pe care-l primesti la intrarea in expozitie si vino cu el la standul Senzor si primesti in schimbul lui un produs cadou, fara sa cumperi nimic.
 
tombola snz planet fh expo 2018
 
Completeaza talonul de participare la tombola de pe spatele flyer-ului si introdu-l in urna special amenajata. Poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre voucherele cadou oferite. Nu uita, pentru a primi cadoul surpriza si a participa la extragere nu este necesar sa cumperi nimic.
 
pachet promo senzor 
PACHET PROMO - ALL FISH CAN EAT
 
Pentru ca e targ de pescuit, super ofertele nu lipsesc. Cauta raftul negru, in care poti sa-ti alegi singur pachetul de 30 de lei. Acesta include 7 produse, necesarul pentru una, doua partide reusite de pescuit de placere.
 
galeata norocoasa senzor 
GALEATA NOROCOASA CU PREMII IN BANI 
 
Am pregatit 300 de galeti norocoase, cu 7 produse necesare unei partide de pescuit, la pretul promotional de doar 50 de lei. Toate galetile contin pe langa produsele inscrise in pliant si unul surpriza. In plus, 10 dintre ele contin un plic cu o bancnota de 50 de lei, iar alte 10 cu o bancnota de 100 de lei.
 
2+1 GRATIS SENZOR
 
2+1 GRATIS.
 
O gama larga de nade (inclusiv amestecurile de nadire AMIX) si momeli se afla in celebra promotie 2+1 gratis. Produsele care fac parte din aceasta oferta sunt marcate corespunzator pe eticheta de pret. 
roaba senzor 
Pentru cumparaturile cu "greutate" oferim transport gratuit la masina cu roabele Senzor. 
 
gama impact vm 
''Vedeta'' este linia noua de boiliesuri VM Impact, care poarta semnatura mea si este destinata in special competitiilor de pescuit la crap. Ea este rodul unei experiente de peste 15 ani in pescuitul sportiv si in producerea de nada dedicata concursurilor. Aceste bile sunt foarte picante si contin capsaicina (extract de ardei iute), MPC (concentrat proteic de lapte cu 90% proteina), 6 tipuri de fainuri: LT90, Predigerata, Somon, Krill, Squid si de Sange, Extract natural de Ficat, de Krill si GLM, aminoacizi esentiali, CSL (alcool de porumb), Betaina, minerale, vitamine si diverse elemente de legatura. Aroma folosita este foarte discreta, fiind un amestec de Squid & Octopus cu stropeala de capsuna si zmeura. Gama cuprinde boiliesuri si solubile de nadit si carlig ambalate in diferite cantitati.
 
fh expo 2018 
Nu participi la F&H EXPO? 
 
Atunci, cateva dintre magazinele online partenere Senzor ofera clientilor 30% discount la toate produsele noastre in perioada 22-25 martie 2018. 
 
Speram ca te-am convins. Te asteptam in standul A4 din pavilionul central de la Romexpo, Bucuresti."
 
Vladut Mateianu
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.