Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor Planet in topul preferintelor pescarilor din Romania conform Tackle Trade World

miercuri, 18 februarie 2015
Revista Tackle Trade World, in numarul din februarie 2015, a facut un studiu asupra pietei de pescuit din Romania: cele mai cautate branduri, cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori, top carlige folosite, cei mai cautati pesti, cele mai populare stiluri de pescuit.
 
 
 
Brandul romanesc Senzor Planet se afla in topul preferintelor pescarilor romani. Podiumul este completat de Benzar Mix si Maros Mix.
 
Dupa publicarea revistei Tackle Trade World, managerul companiei Senzor, Vladut Mateianu, ne-a declarat: "Iata ca dupa 11 ani de munca, Senzor Planet se afla acolo unde ii este locul. Multumim cu aceasta ocazie tuturor pescarilor care folosesc produsele noastre si ii asiguram ca vom continua in acelasi ritm."
 
La celelalte categorii la care Tackle Trade a lucrat acest studiu gasim Arrow ca cel mai cunoscut brand, atat ca importator cat si ca vanzator, Daiwa la lansete si la mulinete, iar Gamakatsu in topul producatorilor de carlige. De altfel, crapul este cea mai vizata specie de catre pescarii romani.
 
 
 
Conform publicatiei Tackle Trade World piata articolelor de pescuit din Romania este estimata la 45 milioane de dolari. In acest studiu nu a fost inclusa piata neagra care la momentul actual in Romania este estimata la 50% din totalul vanzarilor articolelor de pescuit.
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.