Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

SET 4 avertizori cu statie MAD CSI. #review-ul lui Costache.

joi, 20 iunie 2019
Cand pronunti MAD, spui de fapt DAM (scris invers), implicit atentie la detalii, simplitate a produselor, dar si calitate, intr-un buget accesibil tuturor pasionatilor de pescuit.
 
set senzori pescuit 
La ultima mea partida am avut norocul si placerea de a testa o noutate a anului 2019 din partea celor de la MAD si anume kit-ul de avertizori MAD CSI +.
 
avertizoare dam 
Setul contine 4 avertizori si o statie (culoare negru mat, dimensiune redusa, cat si functii precise). Acestia vin in varianta de culori standard si anume rosu, verde, galben si albastru.
 
avertizori pescuit 
Fiecare avertizor este rezistent la apa (waterproof), dispune de un led, trei butoane si un jack pentru indicatoarele prevazute cu cablaj de iluminare, totodata functionand cu baterii de 9V.
 
1.On/Off/Lumina de veghe;
2.Volum cu 5 trepte inclusiv functia de mute;
3.Sensibilitate cu 4 trepte;
4.Jack pentru conectarea indicatoarelor luminate.
 
Fiecare alarma are si doua zone prevazute cu material anti-alunecare pentru sustinerea lansetei in conditii cat mai optime.
 
avertizori pescuit 
Un lucru demn de mentionat este faptul ca pe timpul noptii ledul de veghe produce o lumina placuta si discreta, consumul asupra bateriei fiind unul extrem de redus. Nu mi s-a intamplat ca senzorii sa semnalizeze trasaturi false, iar sunetul acestora este foarte clar si melodic.
 
statie pescuit 
Statia ansamblului are o forma compacta de dimensiuni reduse si utilizeaza 3 baterii de tip 1,5V (AAA), iar raza de actiune cu senzorii este de pana la 150 metri distanta.
 
avertizori pescuit 
Daca cumva apar bruiaje in transmisia dintre avertizor si statie, fiecare piesa din set are in spatele bateriilor 4 canale suplimentare de schimbare a frecventei ce asigura o buna desfasurare a partidei fara ''musafiri nepofititi''.
 
avertizori pescuit 
Am ramas impresionat de acest set 4+1. Face exact ce si cum trebuie, este placut ochiului, minimalist si nu in ultimul rand accesibil. Drept urmare ii voi folosi la toate iesirile mele din acest an.
 
claudiu costache 
Cand produsele sunt de calitate si capturile sunt pe masura. Felicitari MAD!
 
PS: Am uitat sa va spun. Pretul unui set este de 778 lei si se gaseste cam in orice magazin de pescuit partener Mimteam. 
 
claudiu costache pescuit 
Claudiu Costache 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.