Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Shimano Tribal TX-5. Cea mai buna lanseta pentru aruncat la distanta de la Shimano?

vineri, 16 iunie 2017
Ca multi altii am asteptat cu nerabdare lansarea noului model de lanseta Shimano Tribal Intensity TX-5. Denumirea imi lasa impresia ca avea sa fie o lanseta ''de forta'' si intr-adevar asa a si fost.
 
shimano tx5 
TX-5 a inceput sa fie rapid apreciata pe piata de lansete dedicate crapului, atat de cei care pescuiesc lansat cat si de pescarii care prefera plantatul. Acest lucru se poate vedea foarte usor din vanzarile care se apropie de cea mai vanduta lanseta din portofoliul Shimano si anume Tribal Velocity. Cred cu tarie ca noul model de Shimano Tribal TX-5 va depasi ca si numar de bucati vandute, best-seler-ul Velocity.
 
shimano tribal tx-5 
Pe piata din Romania se gaseste intr-o singura varianta de lungime si actiune si anume 3.90 metri cu o actiune de 3.5 lbs. Am folosit lanseta atat la pescuitul din mana, cat si la cel plantat, pretandu-se cu succes ambelor stiluri.
 
tx5 shimano 
Din punctul meu de vedere TX-5 este cea mai buna lanseta, pentru aruncari la distanta, fabricata vreodata de Shimano, cu care am obtinut performante extrem de bune. Sunt un aruncator mediu, pentru care o lanseta buna influenteaza mult performantele in casting.
 
shimano tx5
Cele mai bune rezultate in lanseuri le-am avut, folosind plumbi de tip long cast de 110 grane, greutate cu care am simtit cu adevarat ca lanseta lucreaza optim. Se pot folosi in cazuri exceptionale si plumbi mai grei de 120 sau 130 grame, acest lucru fiind de ajutor in momentul in care vantul bate puternic din fata.
 
shimano tx5 
Caracteristica care ma incanta cel mai mult este rezerva incredibila de putere de care beneficiaza talonul lansetei, lucru foarte important atunci cand vrei sa atingi distante considerabile, dar de asemenea este o caracteristica care ajuta la mentinerea unui control foarte bun in driluri cu pesti de talie mare.
 
claudiu popa 
In concluzie noul Shimano Tribal Intensity TX-5 este o lanseta ce trece cu brio orice fel de test, fie el al lanseurilor lungi, ori al drilurilor cu pesti capitali.
 
Va invit sa vizionati si caracteristicile tehnice si pretul acestui model, pe site-ul claumarpescar.ro
 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.