Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Shimano TX-4 - lanseta construita pentru a nu se rupe la aruncarile la mare distanta.

luni, 24 septembrie 2018
Lanseta Shimano TX 4 Intensity a fost proiectata cu un singur scop: aruncari la distante foarte mari fara a rupe blankul.
 
casting shimano 
Cum testarea blankurilor a devenit un lucru popular in randul pescarilor, construirea unei lansete cu care puteti arunca la distante mari este un lucru apreciabil, insa producatorul a reusit sa obtina ceea ce majoritatea pasionatilor de casting cauta: lansari la distante lungi imbinate cu placerea din timpul drillului. Aceste detalii definesc mai bine TX-4 Intensity.
 
shimano tx4 
Cei de la Shimano sunt de parere ca au realizat lanseta perfecta prin amestecul HPC100 + Biofibre realizand un blank puternic. 
 
material eva shimano 
Materialul in care este imbracat talonul (partea dintre capatul inferior al lansetei si suportul de mulineta) este de tip EVA +, ceea ce ofera un maner confortabil si elegant.
 
Pozitionarea mandrinei este la 72 cm (lungimea talonului), Shimano facand un progres in acest detaliu. Acesta noua amplasare asigura o performanta mai mare in lansari ,deoarece parghia pe care o realizeaza bratele este mai mare.
 
SHIMANO TX4 
Lansetele TX4 sunt echipate cu 6 inele SIC Seaguide Staninless Steel de inalta calitate si vin insotite de o husa de protectie cu grad ridicat de impermeabilitate.

tx4 shimano 
Intr-un scurt rezumat, TX4 sunt lansete pentru pescuitul la distanta, construite special pentru locuri greu accesibile si pana la aceasta data, cea mai lunga aruncare inregistrata a fost de 198 metri.
 
Caracteristici:
 
» Lungime: 3.96m;
» Putere de aruncare: 3.50lbs;
» Tronsoane: 2;
» Lungime transport: 2,02m;
» Greutate: 460g;
» Inele: Seaguide stainless steel SIC;
» Numar inele: 6;
» Material Blank: HPC200 si Biofibre de carbon;
» Material maner: EVA+;
» Husa pentru transport;
» Mandrina: Fuji DPS.
 
Pretul unei lansete este de 599 lei si poate fi cumparata din reteaua de magazine partenere Normark Romania.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.