Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Solutia cu cel mai bun raport calitate pret pentru mulineta si fir monofilament de la King-Fish.ro

luni, 30 octombrie 2017
Magazinul online King-Fish.ro a generat un raport al vanzarilor de mulinete si fire de crap din acest an si a concluzionat ca cei mai multi pescari aleg urmatoarea varianta: mulineta Nevis Amethyst + fir monofilament verde fluo Gamakatsu G-line Element.
 
nevis amethyst 
 
Pentru ca este o mulineta adevarata pentru lansari la distanta si capturi mari. A fost creata pentru crapistii fara compromisuri.
 
nevis amethyst 
Tamburul extralung este din aluminiu este capabil sa depoziteze foarte mult fir. Cea mai utila functie este frana rapida incorporata in fata care la jumate de rotire actioneaza frana, baitrunnerul nu mai avand functionalitate. Carcasa este realizata din grafit-hybrid, iar manivela de tipul CNC este din aluminiu. Raportul de recuperare al firului este de 4,6:1 (metri/tura), iar numarul de rulmenti este: 5+1. Toate componentele tin cont de pescuitul modern de crap. 
 
Poate cel mai special aspect pe care-l ofera acest produs este pretul. Consulta aici oferta King-Fish.ro
 
fir gamakatsu gline element 
Iar pentru ca firul este indispensabil pentru o mulineta, majoritatea clientilor King-Fish.ro aleg un monofilament de la un brand de top cum e Gamakatsu, pentru ca G-Line Element Fluo Yellow (galben fluorescent) are o excelenta vizibilitate deasupra apei si este aproape invizibil in apa.
Ca si in cazul mulinetei Nevis Amethyst, pretul este un factor decizional. O rola cu mai mult de 1000 de metri are pretul sub 50 de lei.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.