Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Succesul boiliesului Select Baits Belachan

luni, 29 aprilie 2013
Succesul boiliesului Select Baits BELACHAN & MUSSEL se bazeaza pe o serie de ingrediente 100% naturale.
 
Are o valoare nutritiva ridicata obtinuta prin includerea in mix a unei cantitati generoase de fainuri de peste LT (Low Temperature) si extract de belachan pudra.
 
Fata de alte boiliesuri HNV (High Nutritive Value) care folosesc extracte proteice din lapte pentru cresterea valorii nutritive, BELACHAN ofera pestelui o sursa de nutrienti usor de asimilat.
 
 
Mirosul este cel putin intens, ca sa nu spunem ca trece si prin pereti. Pentru crap, insa, belachanul are o aroma extraordinara in cel mai bun sens al cuvantului. Boiliesul se bazeaza pe o doza masiva de pudra de belachan, trei fainuri de peste si proteine marine care se completeaza, plus o parte lichida generoasa care contine extract natural SHELLFISH PROTEIN (crustacee), proteina de peste L030 si aroma de belachan.
 
 
 
La cererea multor pescari, care pescuiesc pe ape unde scoicile fac parte din hrana crapului, am introdus in reteta si extractul natural MUSSEL PROTEIN (scoica de apa dulce). Boiliesul rezultat are o culoare naturala, care se camufleaza pe fundul apei, o textura crocanta, datorata carapacei de scoica pisata, si o aroma foarte puternica de crustacee si extracte marine.
 
Pentru ca nivelul ingredientelor de volum, grisul si soia, au fost eliminate aproape complet din reteta, BELACHAN-ul in varianta fiarta este semisolubil permitand eliberarea continua a atractantilor bogati din interior. Veti avea puterea de atractie a variantei solubile, insa cu durata de viata a boiliesurilor fierte.
 
BELACHAN + Mussel & Belachan are toate caracteristicile unui boilies pentru crap mare. Prinde si foarte repede, de aici si rezultatele exceptionale pe care le-a inregistrat in competitii crapiste.
 
 
 
Recomandat pentru perioada aprilie-noiembrie. 
 
Pe site-ul www.selectbaits.com puteti urmari o galerie impresionanta de capturi, multe dintre ele prinse la vedeta gamei de boiliesuri Select Baits, BELACHAN.
 
 
 
 
 
 
 
Noua revista de crap, Carponline.ro, va ofera in sectiunea de recenzii o descriere bogata in detalii a BELACHAN-ului, scrisa de Vlad Pavlovici.
 
Produs disponibil prin magazinul www.bigfish.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii