Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Surpriza de la Mimteam. Ce super pret are lanseta DAM MAD SLS in oferta Black Friday?

luni, 5 noiembrie 2018
Black Friday a inceput de putin timp, iar cei de la Mimteam propun pescarilor o larga gama de produse la preturi promotionale. Iata care este oferta pe care am gasit-o cea mai interesanta.
 
Lanseta DAM MAD SLS impresioneaza in primul rand cu designul deosebit.
 
lanseta dam sls 
Blank subţire, mandrina Fuji, inele cu talpica simpla pe segmentul de varf si manerul unic al acestei lansete ii accentueaza excelenta.
 
Acțiunea echilibrată ofera posibilitatea de a încărca blank-ul la maximum in timpul aruncarii, rezultand distante considerabile.
Manerul realizat din carbon 1K, este unic si se potriveste perfect cu mulineta din aceeasi gama - MAD SLS. Din combinatia dintre blank-ul de carbon TC30, mandrina Fuji, ce asigura o prindere sigura, si inele de inalta calitate Sea Guide, rezulta o lanseta robusta cu o actiune fantastica.
 
lanseta dam sls 
Orice situatie ar intampina pescarul de crap, lanseta MAD SLS se ridica la nivelul asteptarilor acestuia. Pentru ape mici si barca, cea mai buna alegere este MAD SLS de 3m, dar daca dorim lanseuri foarte lungi vom alege variantele de 3.6m, respectiv 3.9m, unde inelul de plecare de 50mm ne va inlesni lanseul.
 
lista preturi lanseta dam 
In perioada campaniei Black Friday, lansetele DAM MAD SLS beneficiaza de discounturi de peste 40%.
 
 
Lansetele DAM MAD SLS se pot achizitiona online pe https://mimteam.ro sau in toate magazinele partenere Mimteam din Romania.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.