Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

The Rock de la Carp Spirit. Cum mi-am ales rod-pod-ul?

marți, 5 decembrie 2017
Dupa cum sugereaza si denumirea din engleza „The Rock” care in romana se traduce stanca, este unul dintre cele mai stabile rod-pod-uri de pe piata. Il folosesc inca de cand a aparut in Romania si pot spune ca nu am gasit inca ceva ce as vrea sa schimb la el.
 
claudiu popa the rock 
Stabilitatea rod-pod-ului este un lucru esential atunci cand pescuiesti pe lacuri cu deschidere mare, unde se formeaza curenti foarte puternici, si nu numai. In ultimul timp vremea a fost foarte capricioasa in majoritatea partidelor mele de pescuit, iar acest detaliu m-a ajutat enorm.
 
carp spirit the rock 
The Rock are 3 randuri de picioare cu lungimi diferite, putand fi adaptat cu usurinta pe orice fel de teren sau pe ponton. Distanta dintre posturi este de 22,5 cm, suficient de mare incat sa incapa lejer 4 lansete echipate si cu cel mai mare model de mulineta de crap de pe piata.
Cantareste doar 8 kilograme si este construit integral din duraluminiu masiv, fapt ce-l face sa fie practic indestructibil.
 
Va invit sa aflati toate detaliile despre acest rod pod pe site-ul Claumar Pescar si de ce nu, va astept sa-l desfacem si apreciem impreuna in magazinul nostru situat in B-dul Ghencea nr. 36 din sectorul 6, Bucuresti.
 
claumar 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 5 decembrie 2017 17:08

    ciprian szabo : Pana la urma cum e: "construit integral din otel inoxidabil"sau"aluminiu 100%"?

  • marți, 5 decembrie 2017 23:26

    Dan Mateianu : Aluminiu..

  • vineri, 10 ianuarie 2020 14:04

    Remus-Adrian Anghelescu : Inseamna ca nu este original, este o facatura din aluminium. Originalul este din Otel inoxidabil si da, pretul sugerat de voi este pentru cel original, in niciun caz pentru facatura asta din aluminium.