Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ti-a plecat cu ea de pe mal? Iata cum iti poti asigura lansetele.

luni, 8 iulie 2019
Nu cred ca e pescar caruia un crap naravas sa nu-i fi smuls macar o data lanseta de pe mal si sa alerge dupa ea prin apa. Si eu am patit-o, si nu o data, ci de multe ori.
 
the rock carp spirit    
In echipamentul nostru de pescuit, rod-pod-ul joaca un rol important. Unul bun trebuie sa fie in primul rand foarte stabil, cu reglaj pe inaltime al picioarelor si reglaj pe lungime, iar lansetele sa se aseze bine pe el, sa aiba destul spatiu incat sa nu se loveasca intre ele si nu in ultimul rand – sa arate bine ca design.
 
pescuit 
In pescuitul plantat recomand folosirea unor rod-pod-uri cu picioare extrem de lungi pe fata, pentru a putea trece cu usurinta pe sub fire atunci cand ne aflam in barca sau cand manevram navomodelul. Uneori picioarele extinse la maximum, la anumite modele de rod-pod depasesc 150cm.
 
Cand picioarele din fata sunt extinse la o lungime de peste 100 cm si folosim si fire groase de min. 0.35mm este necesara utilizarea plumbilor de minimum 120 grame, pentru a fi siguri ca monturile nu sunt trase de pe patul de nada.
 
pescuit lansat 
In pescuitul lansat, de obicei, rod-pod-ul se foloseste in pozitie dreapta cu toate picioarele egale sau putin aplecat, fie in partea din fata, fie in cea din spate, nefiind necesara inclinarea acestuia ca la plantat.
 
pescuit la crap 
Chiar daca pescuiesc plantat cu navomodelul sau cu barca gomflabila, ori lansat, mereu folosesc acelasi model de rod-pod, datorita versatilitatii sale si a celor 3 randuri de picioare de diferite dimensiuni pe care le pot adapta cu usurinta stilului meu de pescuit.
 
pescuit  
The Rock de la Carp Spirit este alegerea mea si este unul dintre cele mai stabile rod-pod-uri de pe piata. Datorita constructiei sale integrale, unice, pe teava groasa de duraluminiu este practic indestructibil si imposibil de daramat.
 
rod pod pescuit crap 
Buzz-barii au cinci lacase unde pot fi infiletati avertizorii, insa nu sunt destinati pentru a sustine cinci lansete, ci sunt proiectati pentru 3 sau 4 lansete, pozitionate cu distante egale intre ele. Pentru asezarea a trei lansete se folosesc cele doua filete din capete si filetul central, iar pentru 4 lansete se folosesc toate, mai putin cel central.
 
the rock carp spirit 
Dupa 3 ani de folosire intensiva pot spune ca acest produs a trecut testul timpului si se afla in aceeasi stare cum era atunci cand l-am montat pentru prima oara pe marginea apei. 
 
claudiu popa 
Claudiu Popa 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.