Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Toata gama de carlige Gamakatsu va fi prezenta la F&H EXPO.

vineri, 16 martie 2018
In standul Pescamania veti putea lua contact si cumpara la preturi speciale cele mai noi produse ce fac parte din gama de carlige ale japonezilor  de la Gamakatsu, un nume foarte cunoscut pescarilor din Romania.
 
pescamania gamakatsu 
Gama expusa se adreseaza atat pescarilor de crap, cat si celor de feeder, rapitori sau stationar. In link-ul urmator se pot consulta online produsele care se vor regasi la expozitie: http://pescamaniaonline.ro/index.php?route=product/search&keyword=Gamakatsu 
 
carlige gamakatsu 
Compania Gamakatsu a dezvoltat un material cunoscut sub numele de High Carbon Stee special conceput pentru fabricarea carligelor. Este un material care contine un procent mare de carbon si foarte putine impuritati. Ca rezultat, Gamakatsu a castigat increderea pescarilor din toata lumea. Viata unui carlig de pescuit este masurata prin duritate, rezistenta si ascutimea varfului. Toate acestea sunt insusiri de lunga durata ale carligelor Gamakatsu.
 
carlige crap gamakatsu 
La Fishing & Hunting EXPO 2018 cautati Pescamania, situat in standul C3 situat din mijlocul pavilionului central de la Romexpo.
 
Pescamania 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.