Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Top 5 mulinete de la Okuma

luni, 7 octombrie 2019
De mai bine de 20 de ani, Okuma se regaseste in preferintele pescarilor din Romania. Incet si sigur, si-a cladit un nume, fiind la inceput o prima alegere pe un buget de tip start up, iar acum cea mai sigura optiune pentru majoritatea pasionatilor de pescuit.
 
Pe langa modelele consacrate precum Okuma PL (Power Liner) sau Okuma LB (Long Bow), gigantul taiwanez isi consolideaza pozitia de leader in Romania prin modele noi si extrem de tehnice. Cateva aparitii au ajuns rapid in topul achizitiilor pescarilor de crap.
 
In continuare va prezentam un top 5 al mulinetelor de la Okuma.
 
okuma custom black 
 
Un model special conceput pentru pescuitul crapului. Beneficiaza de elemente de design aparte, cu un aer vintage. Tamburul este de tip Long Cast, sistemul de franare fiind unul rapid. Mulineta este dotata cu tehnologiile: RES II - Rotor Equalizing System - rotorul echilibrat computerizat si ERF II - Even Flow Roller - un rulment plasat sub line roller. Ambele tehnologii sunt de generatia a doua.
 
okuma 8k 
 
Un model tanar, dar plin de dotari. La numai un an de la aparitie, 8K-ul si-a facut rapid adepti in randul craparilor. Transmisia de tip Worm Shaft, sistemul Super Slow Oscillation sau Fast Progressive Drag sunt doar cateva din gadget-urile pe care le veti gasi instalate pe aceasta mulineta. Ca sa va convingem ca merita un ''click'', va spunem ca tamburul este unul conic si beneficiaza de un sistem unic de uscare gratie rotorului special.
 
okuma x-spot 
 
Un alt blockbuster gandit pentru nevoile pescarilor de crap. Dupa denumire, este usor de intuit ca aceasta mulineta este conceputa sa acopere scenarii multiple: nadire si delimitare.
 
Potrivita pentru Spod si Marker. X-Spot Spod Marker-ul a fost echipat cu RES II - Rotor Equalizing System – generatia a doua, Quick-Set Anti-Reverse si ERF II -Even Flow Roller – generatia a doua. Vom gasi doi rulmenti de inox in aceasta mulineta din totalul de 3.
 
okuma inception 
 
Un new entry pe 2019. Inception se instaleaza comfortabil in clasa compacta. O mulineta care deserveste doua stiluri de pescuit fara probleme: feeder long cast si crap. Indiferent de stilul preferat, Inception este o alegere optima. Cei de la Okuma au punctat foarte bine in acest segment compact unde plaseaza la linia de start tehnologii precum: Cyclonic Flow Rotor, Quick-Set Anti-Reverse, Hydro Block, Sistem Even Flow Roller si Sistem Rotor Equalizing. Doi dintre cei 4 rulmenti sunt pozitionati pe melcul care asigura transmisia. Asta este un lucru bun.
 
okuma distance new
 
Ultimul, dar nu cel din urma in acest top al produselor de la Okuma, este modelul Distance DTA (Distance New). Este o mulineta care se preteaza excelent in pescuitul crapului. La fel ca si modelele anterioare, vine echipat ''bine''. Quick-Set Anti-Reverse, Hydro Block, Sistem Even Flow Roller si Sistem Rotor Equalizing echipeaza Distance-ul care vine si consolideaza oferta taiwanezilor pe segmentul de crap unde, Custom Black a facut valuri. Una peste alta, motto-ul celor de la Okuma, ''Inspired Fishing'' este cat se poate de real. Tehnologiile implementate in divizia de mulinete, pretul accesibil si competitiv, calitatea garantata in timp prin modelele anterioare sunt dovezi clare care atesta ca Okuma este si va ramane un etalon in pescuitul mondial.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.