Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Top Senzor Planet: Cele mai bune 3 magazine de pescuit la crap din Romania

luni, 27 iunie 2016
Producatorul de nade Senzor Planet este in topul preferintelor pescarilor romani, conform studiului realizat recent de revista englezeasca Tackle Trade World.
 
 
Iata care sunt cele mai bune 3 puncte de desfacere ale produselor Senzor din Romania.
 
 
Total Fishing - un magazin de peste 350 mp, in care poti sa pui mana si sa compari peste 45.000 de accesorii si scule de pescuit expuse de la cei mai importanti producatori de articole de pescuit din lume.
Total Fishing este situat in Splaiul Independentei nr. 319, Sector 6, Bucuresti.
 
Comanda online pe http://www.totalfishing.ro si ai garantia seriozitatii celui mai mare magazin online de pescuit din tara, preturi bune si livrare prin curier rapid la cele mai mici preturi.
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 100 RON, oriunde pe teritoriul romaniei, indiferent de greutatea coletului. Pentru restul comenzilor taxa de livrare este 4,9 RON. Comanda minima este 50 RON, fara a include transportul.
 
TotalFishing ofera gratuit si optiunea de verificare a coletului, disponibila inainte de a achita rambursul la curier. Clientul poate verifica vizual continutul coletului, timp de maxim 5 minute, pentru a se asigura ca produsele nu sunt deteriorate, sunt facturate corect si sunt conform cu ceea ce a comandat.
Pentru comenzi sau informatii sunati la 031 433 4444.
 
 
 
 
Showroom-ul Famous Fishing Brands, amplasat in B-dul Ghencea Nr 36 din sectorul 6, Bucuresti se intinde acum pe o suprafata totala de 237 mp. Pescarii au acces la peste 20.000 de articole de la peste 500 de branduri nationale si internationale care acopera toate stilurile de pescuit: crap, rapitori, stationar si feeder.
 
Toate produsele expuse si multe altele se gasesc si online pe site-ul http://www.claumarpescar.ro, unde transportul pentru comenzile de minimum 100 de lei este GRATUIT si 5 lei taxa de livrare pentru comenzile sub 100 de lei.
 
Telefon: 0725 894 112 
 
 
DIV CONSULTING 
 
Surprinzator sau nu, in top 3 se afla un magazin care nu vinde online si nu este din Bucuresti. Div Consulting este situat in Constanta, Strada Ion Roata Nr 3, in Piata Brick, iar pe rafturi se gasesc articole de pescuit de la toti producatorii de renume interni si internationali pentru toate tipurile de pescari incepatori, medii, dar si pentru cei de competitie.
 
In ultimii 4 ani magazinul cunoscut de pescarii din Constanta si sub numele de Energoteam Fishing, cu o suprafata s-a aflat in top 3 al magazinelor cu cea mai mare vanzare pentru produsele Senzor.
 
Telefon: 0762 656 341 
 
Lista completa a partenerilor Senzor Planet o puteti vedea aici
 
Produsele noastre se gasesc si in hypermarketurile Cora, Auchan si Carrefour din Romania. 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.