Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Tot, lux! Shimano TX Ultra Intensity este varful de gama al lansetelor de crap produse de Shimano.

vineri, 6 septembrie 2019
Este ​o lanseta aflata​ la a treia generatie si care impresioneaza prin performante, aspect si finisaje. Modelul ​de ​3,90m/3,5lb ​cu denumirea Intensity ​are actiune rapida si este ​recomandat pentru pescuitul lansat, fiind capabil sa atinga distante extreme.
 
shimano tx ultra 
Tribal TX Ultra Intensity 3,90m/3,5lb​ ​a putut fi testat in cadrul intalnirilor Shimano Casting Day organizate in acest an si va fi disponibil si pe viitor, cu ocazia evenimentelor similare.
 
TX Ultra este varful de lance din seria lansetelor Tribal, creata special pentru a face fata drill-urilor cu pesti de talie mare si pentru lanseuri la distante record. Dispune de un blank extrem de puternic realizat din Carbon "Hi Power X" ranforsat cu fibre "Spiral X". Lanseta vine echipata cu inele Kigan cu rama de otel inox si pastila din oxid de zirconiu (oferind o putere deosebita si o greutate redusa).
 
shimano tx ultra 
Mandrina Shimano CI4+ in combinatie cu inele Fuji Kigan si levierul de tip ''split'' cu prindere separata EVA (tratat anti-alunecare) va permit sa simtiti actiunea pana la capat, asigurandu-va in acelasi timp tot confortul necesar chiar si atunci cand utilizati lanseta pe perioade indelungate.
 
lansete shimano 
Dezvoltata pentru a fi cea mai buna lanseta de crap de pe piata, Shimano Tribal TX Ultra livreaza performante excelente in lanseurile la distanta, recordul de 234 yards fiind dovada incontestabila a celor afirmate. In timpul drilurilor cu pesti capitali rezerva de putere a blank-ului si actiunea reactiva va ofera un control total si o senzatie de neegalat. Lanseta se livreaza impreuna cu husa de transport rigida, ce confera protectie totala impotriva socurilor mecanice si murdariei.
 
Caracteristici:
 
Lungime: 3.96m;
Lungime transport: 203cm;
Numar tronsoane: 2;
Putere de aruncare: 3.50lbs;
Blank: Carbon Hi Power X" + "Spiral X;
6 inele Kigan cu rama de otel inox;
Pastila inele: oxid de zirconiu;
Maner split cu finisaj EVA+;
Mandrina: Shimano CI4+;
Greutate: 435g;
Husa rigida pentru transport.
 
shimano tx ultra 
Modelul Tribal TX Ultra Intensity 3,90m/3,5lb este disponibil prin intermediul magazinelor partenere Normark din toata tara la pretul de 1699 lei.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.