Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Tribal TX2 este lanseta care a inlocuit vechiul model Shimano Velocity.

marți, 22 ianuarie 2019
In Romania, Velocity s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului, iar de cand a iesit din productie am fost mereu intrebati care dintre lansetele de crap produse de Shimano in acest moment se apropie cel mai mult de Velocity. Raspunsul este: TX2.
 
shimano tx2
 
Lansetele sunt foarte asemanatoare, dar nu sunt identice, dupa cum poate sa constate oricine le-a folosit pe amandoua. TX2 este ceva mai rapida​ si mai puternica​ - nu cu mult, dar diferenta este sesizabila.
 
shimano tx2 
shimano tx2 
In rest, materialele si componentele sunt similare: blanc din carbon XT60, inele Sea Guide in configuratie 50-16, mandrina Shimano de tip DPS.
 
shimano tx2 
mandrina lanseta shimano tx2 
shimano tx2 
​La fel ca si Velocity, TX2 se produce intr-o gama larga de modele, atat modele standard de 3,60 m si 3,90 m, cat si  scurte de 3​ m. Modelul de 3,90 m / 3,5 lb poarta indicativul Intensity, care arata ca este proiectat pentru aruncari la distante extreme.
 
shimano tx2 
Modele disponibile si preturi: ​
TX2 Intensity 3,90 m / 3,5 lb - 459 lei
TX2 3,60 m / 3,25 lb - 419 lei
TX2 3 m / 3 lb - 329 lei
 
 
Se pot achizitiona din toata reteaua de magazine partenere Normark din Romania. 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.