Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

TX7, o lanseta de 7 stele.

miercuri, 25 aprilie 2018
Shimano TX7 si restul.
 
shimano tx7 
Inca de cand am aruncat de test cu noul TX7, la Simano Casting Day, am simtit ca este o lanseta cu care ma voi intelege excelent atat in nevoia de a atinge distante mari, cat si in drill-uri cu pesti mici sau mari.
 
claudiu popa 
In perioada 23-25 aprilie, am avut ocazia sa pescuiesc pentru prima data cu aceste lansete. Si daca nu intr-un concurs de pescuit, atunci unde?
 
shimano tx7 
Aveam asteptari foarte mari, insa recunosc ca au fost depasite. La capitolul distanta erau deja verificate "pe pamant", insa cum se comporta in drill afli doar pe balta, cand la celalalt capat al firului se afla un peste. Tipologia concursului a fost una bazata pe calitate si au punctat doar cei mai mari 5 crapi prinsi de fiecare echipa, asadar am avut o strategie care tintea doar pestii mari, asta nu inseamna ca nu am prins si pesti mici, insa lansetele TX7 s-au comportat formidabil, indiferent de marimea pestilor. 
 
shimano tx7 
Ca si o concluzie personala, Shimano TX7 este o lanseta construita pe un blank subtire cu o rezerva mare de putere, cu care se pot atinge distante foarte mari si foarte placuta in timpul drillurilor. Prin urmare din partea mea primeste 7 stele la urmatoarele capitole: distanta, drill si finisaje.
 
ionut anghel carmangeria ozana 
Recunosc, mi-au purtat noroc si am reusit, impreuna cu Ionut Anghel din lotul Viitorul Claumar sa castigam atat locul 1, cat si captura concursului.
 
Claudiu Popa
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.