Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Un cort pentru toata viata.

duminică, 10 decembrie 2017
Mivardi New Dynasty XL este o versiune extinsă și actualizată, probabil, a celui mai reușit cort, comercializat pe piața noastră în ultimii ani.
 
mivardi new dynasty xl
 
Flysheet-ul este facut din material M-TEC410 cu nivel de impermeabilitate 10.000 mm/coloana de apa.
Calitatea extraordinara si grosimea materialului folosit poate fi identificata la prima vedere sau la prima atingere si se poate de asemenea distinge cu usurinta fata de celelalte corturi de tip standard de pe piata.
 
mivadi newdynasty xl 
La interior avem o cameră sigilată, de asemenea rezistentă la apă, care are îmbinările cusute și lipite, și un groundsheet gros realizat din material PVC. Modul de constructie impiedica formarea umiditatii si condensului in interior.
Ferestrele noului cort Mivardi New Dynasty XL se inchid cu sistem Velcro și vă protejeaza pe ploaie sau vreme rea. Camera cortului este mare, spațioasă și poate găzdui fără probleme 2-3 paturi mari plus alte bagaje.
 
new dynasty xl
 
În partea superioară sunt 10 inele pentru agatarea dispozitivelor de iluminat si alte accesorii.
 
mivardi new dynasty xl pepe 
Ferestrele din spatele cortului sunt de dimensiuni mari și permit circulația facilă a aerului în sezonul cald. Podeaua, croită integral din PVC, garantează o izolație completă împotriva umezelii și se poate curata foarte usor.
 
new dynasty xl 
Cursoarele Easy Grip de pe fermoarele masive de pe usi sunt prevazute cu sistem de atasare a starlitelor. Pe partea frontala sunt 4 dispozitive de tip Velcro pentru fixarea lansetelor pe cort.
 
new dynasty xl 
new dynasty xl
new dynasty xl 
Ca dimensiuni Mivardi New Dynasty XL este foarte generos, măsurând desfășurat 3,35 m pe lățime, 2,95 m pe adâncime și 1,75 m în înălțime.
 
mivardi new dynasty 
In varianta stransa dimensiunile sunt 140 x 30 x 25 cm si are 18 kg.
 
mivardi new dynasty xl
 
Cortul este disponibil online pe http://www.pepecarpbaits.ro si beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania.
 
Crapmania.ro  
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.