Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Un nou magazin online de unde iti poti cumpara ingredientele pentru boiliesuri la preturi corecte!

luni, 15 iulie 2019
Probaits.ro isi deschide portile ca si magazin online, adresandu-se astfel prietenilor pescari cu o gama larga de produse, ingrediente special folosite in productia nadelor pentru pescuit, de la cei mai importanti producatori pe acest segment de piata.
 
''Ne angajăm să furnizăm clienţilor noştri produse la cele mai înalte standarde de calitate, în condiţii financiare avantajoase, care să le aducă satisfacţia unor nade excelente şi capturi de excepţie. Experienţa dobândită de-a lungul timpului ne ajută să venim în sprijinul nevoilor fiecăruia dintre voi, cu produse de calitate superioară, costuri la cel mai bun raport calitate-preţ, termene optime de livrare şi consultantă specializată în domeniul pescuitului sportiv. Un partener de încredere, ne bazăm pe corectitudine şi seriozitate, suntem o echipă pe care te poţi baza!"
 
Pe site-ul probaits.ro pescarii isi pot achizitiona ingrediente pentru mixuri de nade sau boiliesuri, arome, indulcitori si lichide nutritive de la cei mai de renume producatori sau chiar accesorii necesare productiei, cum ar fi mese si pistoale de rulat.
 
Oferta completa se poate vedea pe http://probaits.ro/
 
probaits ingrediente boilies 
Livrarile se fac prin servicii de curierat rapid (Nemo Curier) cu o taxa este de 17 lei, valoare unică indiferent de greutatea coletelor. Comenzile receptionate până în orele 12:00 vor fi ridicate de către curier în aceeaşi zi, cele primite după această oră vor fi preluate de către personalul firmei de curierat a doua zi.
Comenzile primite în zilele de sâmbătă şi duminică se vor livra în prima zi lucratoare a săptămânii următoare, iar comenzile ce depăsesc valoarea de 500 de lei beneficiază de transport gratuit. Nu se percep taxe pentru rambursul banilor, nici pentru km suplimentari.
 
Spor la cumparaturi!
 
probaits ingrediente boilies 
Probaits.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.