Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Unde si cum vinzi sau cumperi sculele de pescuit folosite?

acum 6 ani
Nu de putine ori am primit pe adresa de e-mail a redactiei sau pe pagina noastra de Facebook urmatoarele intrebari: "Am o lanseta de care nu mai am nevoie, cum fac sa scap de ea si sa iau niste bani?" sau "Unde gasesc o mulineta ieftina la un pret bun?".
 
Pe langa site-urile mari de anunturi gratuite, care se adreseaza vanzarilor de produse din toate domeniile, pentru pescari exista si cateva variante care sunt vizitate exclusiv de "mincinosi".
 
marele bazar pescuit crapmania 
1. Cu o vechime de 12 ani in lumea pescuitului, forumul Crapmania.ro ramane locul preferat al pescarilor pentru vanzarea de scule de pescuit. O medie de peste 50 000 de pescari viziteaza lunar aceasta sectiune.
 
anunturi pescuit crapmania 
2. Sectiunea Anunturi de pe prima pagina https://crapmania.ro
3. Grupul BAZAR PESCUIT de pe Facebook, un grup asociat site-ului Crapmania.ro
 
Dupa zeci de mii de vanzari realizate prin intermediul forumului Crapmania.ro putem trage cateva concluzii privind continutul unui anunt de mica publicitate pentru a asigura sanse mai bune de a vinde.
 
Ce trebuie sa contina anuntul tau cand vinzi un produs folosit?
 
1. Include fotografii – anunturile cu fotografii ale produsului au sanse de 10 ori mai mari sa fie luate in seama de potentialii cumparatori. Incearca sa atasezi poze reale ale produsului, din toate unghiurile, cat mai clare.
Atentie! Forumul Crapmania.ro suporta doar fotografii in format .jpg sau .png, iar dimensiunea maxima permisa este de 1000 x 1000 px. 
Pentru a aduce o fotografie la aceasta dimensiune este foarte simplu. Apasa click dreapta pe fotografia respectiva, selecteaza "Edit" si deschide-o in programul Paint din Windows. (acest lucru se face automat la apasarea butonului "Edit").
resize in paint 
Selecteaza Resize, apoi tab-ul "Pixels" si introdu valoarea maxima admisa: 1000 Horizontal daca poza selectata de d-voastra este format Landscape (pe latime) sau 1000 Vertical daca poza selectata este format Portrait (pe inaltime). Cea de-a doua valoare din tabel se va modifica automat in functie de prima sau a doua valoare introdusa (important ca niciuna din cele doua valori sa depaseasca 1000 px). Apoi apasa OK si salveaza fotografia (Ctrl+S).
 
2. Titlu sugestiv – include in titlu numele complet al produsului pentru ca acesta sa poata fi identificat usor inainte de a intra pe pagina de detaliu a anuntului. Specifica in titlu VAND/CUMPAR.
 
3. Pretul produsului – Cand ai de ales intre sute sau chiar mii de anunturi, nu ai timp sa suni sa te targuiesti, deci cumparatorii vor elimina rapid acei vanzatori care nu includ pretul in anunt. Un pret exagerat, fie el si negociabil, poate descalifica anuntul din start.
 
modificare locatie forum 
4. Locatia si modalitatea de livrare - Nu uita sa completezi la profil localitatea de unde esti. Acest lucru va ajuta potentialii cumparatori sa ajunga mai usor la tine. De asemenea, specifica in anunt modalitatea de livrare si cine suporta taxele de curierat.
 
5. Starea produsului – descrie clar starea produsului, cu eventualele sale probleme, tehnice sau cosmetice si continutul pachetului. Daca produsul este inca in garantie mentioneaza acest lucru, pentru ca este un avantaj semnificativ. Nu incerca sa ascunzi lucruri, pentru ca un cumparator experimentat le va descoperi cand va veti intalni sa finalizati tranzactia. Iti vei strica reputatia si vei pierde si timp in mod inutil.
 
anunturi crapmania 
Anunt gratuit. Cont gratuit. 
 
Inregistreaza-te gratuit pe forum. Ai nevoie doar de o adresa de e-mail. Anunturile publicate pe forumul Crapmania.ro, in sectiunea Marele Bazar sunt gratuite pentru vanzarile ocazionale. Dupa ce ati vandut un produs va rugam sa postati un mesaj in topicul respectiv in care sa anuntati ca produsul a fost vandut pentru ca anuntul d-voastra sa fie inchis. De asemenea, puteti trimite un mesaj privat unuia dintre moderatori pentru a solicita acest lucru.
 
Pentru vanzarile de tip comert va rugam sa ne contactati la office@crapmania.ro.
 
Actualizarea anuntului.
 
Fiind foarte multe anunturi in aceasta sectiune este normal ca mesajul d-voastra de vanzare sa ajunga pe paginile inferioare. Regulamentului forumului Crapmania.ro permite o singura actualizare pe zi a anuntului (un singur "UP" pe zi). Reducerile de pret ale produselor fac exceptie de la aceasta regula.
 
vanzare produse sh 
Ai scule pe care vrei sa le vinzi repede? Posteaza gratuit anuntul tau pe https://crapmania.ro/forum 
 
Spor la vanzare!
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.