Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Unde te duci maine la pescuit? Aplicatia Fishpointer iti arata ce optiuni ai.

vineri, 28 iulie 2017
Astazi avem tot felul de aplicatii de telefon care ne fac viata mai placuta. Iata ca a venit si randul nostru, al pescarilor, sa avem o aplicatie a noastra. Lucian Constantin (Gyorg) ne spune ce este Fishpointer si cum ne poate ajuta sa pescuim inteligent, invatand in acelasi timp din experientele prietenilor nostri pescari.
 
 
Peste 15.000 de pescari si-au instalat aplicatia Fishpointer din Google Play, AppStore sau pe WebCe face Fishpointer o spune direct numele, dar imediat poti să afli si tu cateva despre aceasta noutate din pescuit.
 
Astăzi avem tot felul de aplicatii pe telefon care ne ajută si ne fac viata mai placuta. Iata că a venit si momentul nostru, al celor pasionati de pescuit să avem o aplicatie a noastra. Fishpointer este o aplicatie mobila care ne imbunătateste partidele de pescuit si care ofera o experienta nouă de socializare intre pescari.
 
Acum avem acces la peste 3000 de locuri de interes pe hartile Fishpointer. Vorbim nu numai de locuri bune de pescuit, de pe mal sau din barca, dar si de alte informatii foarte utile: magazine, locuri de cazare cu recomandari de la alti pescari, rampe de lansare barci sau chiar zone unde sa-ti lasi masina cu incredere.
 
Fiecare utilizator poate contribui ca aplicatia sa fie mai buna. Iar daca nu doresti să destainui cel mai bun loc al tau de pescuit, nu este nici o problema. Fishpointer te lasa ca informatia să o poti salva doar in istoricul tau, fara să aiba nimeni acces la ea. In baza experientelor iti poti face o statistica proprie, si poti să iti salvezi pe viitor orice detaliu important despre locul respectiv de pescuit.
 
Chiar daca este inca la inceput, aplicatia Fishpointer este suficient de inteligenta să te anunte ce se intampla in locurile marcate de tine cu stegulete, ce alte capturi au fost inregistrate de pescarii care viziteaza locuri noi de pescuit, dar te pune si in legatura directa cu cei care au aceeasi pasiune ca a ta.
 
fishpointer aplicatie pescuit 
Aplicatia Fishpointer este in continua dezvotare, iar pe viitor va fi capabila să-ti transmita starea vremii, solunarul cel mai bun pentru a planifica o partida de pescuit, dar si o sectiune cu articole dedicate pescuitului scrise de cei mai cunoscuti pescari din Romania.
 
Fishpointer este o aplicatie gratuita și se poate descarca de pe orice telefon mobil cu sistem Android, iOS sau direct pe Web.
 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.