Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Vei face upgrade de la TX7 la TX9A? Care este lanseta de care Claudiu Popa spune ca nu prea are cum sa se rupa?

joi, 28 februarie 2019
Pentru ca toata lumea stie ca sunt fan inrait al produselor Shimano, am primit in repetate randuri aceeasi intrebare si anume: Vei inlocui TX7 (lanseta cu care am pescuit in sezonul 2017-2018) cu noul model Shimano TX9A?
 
shimano tx9a 
Dupa ce am testat noua TX9A in mai multe sesiuni de casting pe camp, am ajuns la concluzia ca este o lanseta mult mai puternica decat TX7 si se preteaza pentru aruncari la mare distanta si mai ales ca imi va conferi un mare avantaj pentru pescuitul cu momitor sau cu saculet solubil, datorita rezervei de putere incredibil de mare pe care o are.
 
casting shimano 
In cadrul evenimentelor de casting pe care le-am organizat, am testat TX9A cu plumb de pana la 140 grame si pot spune cu incredere ca este o lanseta care nu prea are cum sa se rupa.
 
claudiu popa 
Cu toate ca este un model cu o rezerva foarte mare de putere pe talon, are permisibilitate pe tronsonul de varf pentru a putea avea un dril placut.
 
 shimano tx9a
 
Shimano TX9A este o lanseta foarte bine finisata, echipata cu inele Kigan configuratie 50-16mm, mandrina CI4+ si vine insotita de o husa individuala Shimano care poate proteja in acelasi timp atat lanseta, cat si mulineta.
 
Ca si rezultate dupa testarea lansetelor Shimano TX7 si TX9A, am atins distante mai mari cu TX7 in lanseurile cu plumbi intre 115 si 120gr, iar cu TX9A am reusit aruncari mai lungi cu plumbi intre 120 si 130 grame plus saculeti si in aruncari cu momitor.
 
shimano tx7 
In concluzie pentru pescuitul cu monturi pe plumb fara saculet si doar cu boilies, voi folosi Shimano TX7, iar pentru pescuitul cu momitoare si pescuitul cu plumb plus saculet, voi folosi noile lansete Shimano TX9A.
 
Fir intins!
 
claudiu popa 
 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.