Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cadoul perfect de Sarbatori la TotalFishing

sâmbătă, 5 decembrie 2020

Indiferent de stilul de pescuit, sezonul nu se termina niciodata pentru pescari. Se muta de pe malul apei in atelier si in mediul on line. Aici, continua ''drill-urile'' cu alti pasionati de pescuit. Si tot in aceasta perioada se deschid atelierele de intretinere sau reparatii.

Este o perioada din an favorabila analizelor individuale asupra partidelor din sezon, a abordarilor sau greselilor venite pe fondul unor decizii pripite.

voucher cadou pescuit totalfishing

Ultima luna a anului este si luna cadourilor. Este un moment cheie in care toti pescarii ''sondeaza'' ofertele din magazinul online de pescuit. Chiar si un pescar cu experienta poate intampina dificultati in alegerea unui produs pe care sa il daruiasca. Filtrul personal si afinitatile legate de un anumit brand sau produs nu sunt tot timpul un numitor comun in cercul de prieteni pescari.

Total Fishing pune la dispozitie tuturor celor interesati o modalitate simpla si utila de a surprinde placut un amic pescar. Voucher-ul cadou este o forma moderna care este din ce in ce mai cautata de foarte multi clienti. Surprinde placut si ofera posibilitatea celui care il primeste sa isi aleaga singur produsele de pescuit preferate.

magazin pescuit totalfishing

Pasii care trebuie urmati sunt foarte simpli. Pe platforma magazinului www.totalfishing.ro, in sectiunea de cautare trebuie tastat voucher cadou. Ajungeti pe pagina de produs unde descoperiti ''produsul tinta''.

cos pescuit totalfishing

Pentru a stabili suma exacta pe care doriti sa o alimentati, adaugati produsul in cosul de cumparaturi si ulterior modificati cantitatea acestuia pana ajungeti la valoarea dorita. Suma minima ce se poate alimenta este de 100 lei si poate fi crescuta sub multiplu de 100  (200, 300, 400, etc).

Daca v-ati propus sa faceti un cadou unui pescar si fie nu cunoasteti preferintele acestuia, fie nu sunteti convinsi ca faceti alegerea potrivita, aveti la indemana acest instrument puternic care va scapa de griji.

voucher cadou pescuit totalfishing

Fiti inspirat si alegeti cadoul perfect. Descoperiti voucher-ul Total Fishing!

Echipa TotalFishing 

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.