Vrei sa prinzi pe la concursuri? A inceput programul Early Booking Boilie 2019 la 4Carp.

vineri, 11 ianuarie 2019
Dupa multi ani de activitate la cel mai inalt nivel in productia de nada, servicii de calitate si cu un portofoliu impresionant, 4CARP, compania care a implementat acest concept in domeniu, revine cu programul Early Booking Boilie, ajuns la editia cu numarul 6.
 
early booking boilies 
Si aceasta editie pastreaza oportunitatea prin care clientii fideli si nu numai pot face rezervari prin plata a doar 25% din valoarea fiecarui pachet TEAM (250 lei), iar restul sumei se va achita odata cu ridicarea primei comenzi. Pentru cei care doresc sa achite integral se acorda o reducere suplimentara de 10% din suma voucherului.
 
VOUCHER TEAM - 1.000 LEI
- include 25 kg boilies (pret promo 40 lei / kg)
 
VOUCHER TEAM - 900 lei (pentru plata integrala in avans).
- include 25 kg boilies (pret promo 36 lei / kg).
 
VOUCHER GOLDEN - 5.000 LEI
- include 130 kg boilies + 13 kg pasta pentru boilies (pret promo 35 lei / kg).
 
Oferta de vouchere in editie limitata este valabila doar pana pe data de 20 februarie 2019.
 
Numarul de vouchere puse la bataie este limitat la 20 pentru TEAM si doar 3 pentru cele de tip GOLDEN. Cu aceste tichete pescarii pot ridica incepand cu data de 10 martie 2019 (dar si pe intreg sezonul de pescuit, chiar gradual in functie de necesitate) cantitatea de boilies comandata, la alegere din gamele 4CARP: Extasy, Magnum, Royal, Magnum Gold, Storm si Frankfurter Spicy cu preturi reduse fata de cele normale, din sezon (55 lei / kg).
 
george alexandru 4carp 
Rezervarile se fac prin e-mail catre george@4carp.ro folosind formularul de mai jos:
 
Subiect: Early booking boilie (TEAM/GOLDEN)
Nume:
Prenume:
Tel:
Adresa de email: 
 
Rezervarea este confirmata doar dupa ce clientul achita suma aferenta facturii pe care o va primi pe email.
Mai multe informatii la nr de telefon: 0723 878 564
 
George Alexandru
Manager 4Carp.ro 
2 persoane apreciază asta.
Citește și ...
Comentarii
Momentan nu există comentarii.