Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Zboara puiule, zboara! Noua catapulta Flyball de la Advance Fishing

luni, 9 iulie 2018
Flyball este cea mai noua si inovativa cupa de nadire cu avantaje unice fata de restul produselor similare de pe piata.
 
flyball advance 
Este fabricata in Italia de Advance Fishing, brand ce aduce in domeniul pescuitului la crap doar produse inovative, precum racheta Spider care este acum nr. 1 in preferintele pescarilor de crap.
 
claumar nada
 
Principalul avantaj al catapultei Fly Ball este acela ca nu se lipeste de bulgarii de nada si se recupereza cu mare usurinta.
 
flyball catapulta 
Datorita formei sale unice elibereaza rapid bulgarii de nada si ii propulseaza la distante foarte mari.
 
Pentru o intoarcere cat mai rapida a catapultei, inaintasul textil trebuie pus in clips la o distanta de 4 metri. Fly Ball este produsa dintr-un material de calitate superioara, produs de Mylar, ce o face practic indestructibila.
 
flyball catapulta 
Fly Ball a fost conceputa pentru a putea fi folosita cu usurinta de o singura persoana, nemaiavand nevoie de cineva care sa incarce bulgarii in cupa, avand o forma plata ce poate fi asezata pe orice suprafata plana. Diametrul bulgarilor nu trebuie sa depaseasca 60mm pentru a putea fi aruncati la distante optime.
 
 
Pretul este de doar 29,99 lei si se poate comanda online pe claumarpescar.ro. 
 
claudiu popa 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.