Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

47,825kg - crapul de RECORD MONDIAL prins cu boiliesuri romanesti de la Select Baits.

vineri, 15 noiembrie 2019
In noiembrie 2019 am avut placerea de a pescui pe celebrul lac Euro Aqua din Ungaria. Acest lac este in topul lacurilor comerciale pentru pasionatii pescuitului la crap, in special cand vorbim despre crapi uriasi. Pescuind aici ai ocazia sa iti depasesti recordul personal, dar si sa stabilesti un nou Record Mondial, rezidentii lacului fiind in mod constant detinatorii acestui titlu.
 
Lacul este format intr-o fosta balastiera inundata, exploatarea acesteia incepand in 1962 si terminandu-se relativ recent, in 2004. La o distanta de 180 de km de Viena, acest lac se afla in apropiere de cel mai intins lac al Ungariei, Balaton, si in mijlocul rezervatiei naturale Nemzeti National Park.
 
euro aqua ungaria 
Suprafata lacului este de 11.3 ha, iar facilitatile oferite de administratie sunt la superlativ. Ca pescar de crap si client, nu iti lipseste nimic pescuind aici. Daca lacurile de pescuit ar fi catalogate cu stele, acest lac ar primi cu siguranta numarul maxim. Administratia pune la dispozitie atat solutia cazarii intr-o fosta moara renovata si amenajata in acest scop, cat si posibilitatea de a servi masa pe malul apei. Apropo, bucataria ungureasca este delicioasa si face parte farmecul acestui loc pentru pescarii veniti din afara tarii.
 
As mai adauga, in completarea imaginii acestui lac, ca cel care detine acest lac este austriac, prin urmare rigoarea lucrului bine facut se vede la fiecare pas aici!
 
Populatia de crap pe care o are lacul este absolut naucitoare! Daca pentru majoritatea lacurilor din Europa crapii de peste 30 de kg sunt motiv de lauda, la Euro Aqua acestia nu mai mira pe nimeni cand ajung in minciogurile norocosilor pescari. Aici, toti urmaresc crapii de peste 40 de kilograme si viseaza la Recordul Mondial.
 
record mondial la crap 
Prins in 2018 de Michel Schoenmakers, cel mai mare crap din lume cantareste 51.2 kg. Cu gandul la acest exemplar venisem si noi pe Euro Aqua.
 
Un alt detaliu care merita mentionat este in privinta nadei. Sub brandul Euro Aqua se vand si boiliesurile Aqua Diamonds, evident recomandate ca fiind cele mai prinzatoare pe acest lac, formulate special pentru ca pescarii de aici sa aiba cele mai mari sanse de a inregistra o partida de vis.
 
boilies select baits 
In ceea ce ne priveste, pe mine si pe colegul meu Daniel Mihov, noi am preferat sa folosim boiliesurile si nadele Select Baits. Folosim de mai multi ani aceste produse, pe diferite lacuri din Europa, si ne-au castigat increderea. Cel mai frecvent, pescuim cu boiliesuri Meat & Fish si Hot Fish.
 
boilies hot fish 
Ambele boiliesuri au inregistrati nenumarati crapi uriasi in galerie si au reusit sa isi consolideze o reputatie solida printre pescari. Pe langa boiliesuri, folosim in amestecul de nadire pelete si seminte preparate, canepa picanta Chilli Hemp si mix de seminte Mega Particle Mix.
 
crap record mondial 
Strategia pe care am abordat-o s-a dovedit un succes. La final, am trecut in fisa de capturi doi crapi peste 40 de kilograme, unul fiind exemplarul de record mondial de acum un an, prins acum de noi la greutatea de 47,825 kg, folosind la carlig boiliesuri Hot Fish.
 
crap record mondial 
La asemenea greutate, o diferenta de cateva kilograme pe parcursul unui an este normala. Din pacate, nu am stabilit un nou record mondial, dar la nivel personal acest crap ne-a facut cei mai fericiti pescari din lume!
 
crap record mondial 
Georgi Georgiev
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.