Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Baboieru Cel Mic

vineri, 21 octombrie 2011
Vasile Ivan
 
Ma uit la poza asta cu băiatul meu si îmi aduc aminte de copilaria mea, petrecută în mare parte pe marginea Oltului. Îl băteam la cap pe tata să-mi facă si mie o undită din soc si corn, mă rugam cu cerul si cu pământul de unchiul meu să-mi împrumute lansetele, iar de cele mai multe ori i le furam. Apoi fugeam pe marginea Oltului pentru că acolo mă simteam cel mai bine. Mă uit acum la toti copiii si văd cu părere de rau că nu sunt interesati decât de calculator. Ca încheiere, văzând degradarea din baltile, râurile si delta noastra îmi pun tot mai des intrebarea - Oare copiii nostri ce vor prinde?
 
 
 
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • miercuri, 13 mai 2015 16:57

    Ovidiu Indre : 90% ca va fi pescar ala mic!!!!felicitari!!!asa am fost si eu!!!!am fost dus de tatal meula un concurs de pescuit pentru amatori iar la final am primit o undita sa pescuiesc si eu ...aveam vreo 7 ani....de atunci am primit acest virus!!!!De multe ori ieseam de la scoala si mergeam pe balta dupamasa....acolo imi faceam si lectiile!!!!Frumoase amintiri!!!!