Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Boiliesurile Caperlan de la Decathlon interzise pe o balta cunoscuta din judetul Timis.

luni, 9 iulie 2018
sacosu turcesc timis 
Administratia lacului Sacosu Turcesc, o balta foarte cautata de catre pescari in judetul Timis, a postat astazi un anunt pe o pagina de socializare in care comunicau urmatoarele:
 
"Incepand cu data de 09.07.2018 pe balta 2 este strict interzisa folosirea de boilies Caperlan atat la partidele de placere cat si la concursuri. Persoanele ce vor fi gasite folosind acest tip de bila, li se va interzice definitiv accesul pe balta 2. Va multumim".
 
boilies caperlan 
Anuntul facut in aceasta dimineata a starnit un val de revolta pe internet. In numai cateva ore, a strans sute de comentarii. Pescarii sunt nemultumiti de decizia conducerii. Motivele interdictiei nu sunt inca cunoscute, insa din mesajele internautilor se pare ca Sacosu Turcesc nu este singura balta care a impus aceasta masura.
 
Sursa: Facebook 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 9 iulie 2018 18:45

    Alexandru Cristescu : Management! Au gasit motiv ca au vazut ca se duc producatorii usor in jos.

  • luni, 9 iulie 2018 18:47

    Alexandru Cristescu : Vorba unui coleg,Dechatlon vinde aceste bile cu atestat si certificat sanitar la nivel mondia. Poate o pun de vre-un proces beton!

  • marți, 10 iulie 2018 00:24

    vladut mateianu : Daca eu hotaresc ca la mine in casa nu se mana ca salam de Sibiu, poate sa ma dea in judecata cat vrea producatorul, cu toate certificatele lui ! Motivul interzicerii este altul, vom afla in curand....

  • marți, 10 iulie 2018 14:44

    @l!n I-Iule@ : Nu au interzis porumbul si alunele tigrate si interzic niste bile certificate, si nu e ca si cum nu se pescuieste de cativa ani cu acele bile pe balta fara probleme...daca era ceva problema cu ele erau interzise in lacuri titrate din strainatate, ceea ce nu s-a intamplat...

  • marți, 10 iulie 2018 17:39

    marian nitu : Cum va permiteti ca tocmai pe un asemenea site sa postati zvonuri si barfe despre un produs fara ca nimeni sa fi facut vreo analiza a acestor produse ?

  • miercuri, 11 iulie 2018 04:07

    valter barbu : Poate fi o strategie de marketing. Reclama negativa e tot reclama si , de multe ori , e mai eficienta decat cea clasica. In lumea in care traim, adevarul a devenit un pretext , folosit doar in ideea de adevar , nu si in sine.

  • miercuri, 11 iulie 2018 08:32

    Adrian Novac : Vladut la tine in casa inseamna persoana fizica nicidecum persoana juridica. Tu esti o persoana juridica si sigur stii aceste lucruri. Ca firma te supui unor legi, iar denigrarea altui produs in spatiul public (facebook este spatiu public) la fel ca si concurenta neloiala sunt pasibile de procese in instanta si de sanctiuni. Cel mai probabil Decathlon Romania va lua masuri atat impotriva celor de la Sacos cat si impotriva altor lacuri care au luat aceasta decizie.

  • joi, 12 iulie 2018 15:35

    Yo Ma Men : Pentru ca produce in cantitati industriale, Decathlon isi permite sa practice un pret imbatabil pentru aceste produse in raport cu care producatorii locali nu pot tine pasul. De aici pornesc si astfel de decizii, sau postari de genul bilele caperlan nu sunt bune.. nu dau randament. Va pot spune ca este o bila conceputa din mixuri de seminte macinate + fainurile de legatura (lianti). Foarte important este ca cu aceste bile se pescuieste la nivel european.. si nu numai. Stimati posesori de balti private credeti ca in lacul Rainbow nu sunt trofee? Credeti ca in acest lac nu s-au investit bani? Ei bine acolo se pescuieste frecvent cu aceste bile.