Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Carping si interesul national. Andrei Vladeanu: "Eu tin cu Carping."

marți, 19 iunie 2012
Eu tin cu Carping. Pentru ca au cel mai bun si pregatit lot, pentru ca au pescuit ca la carte in prima mansa si pentru ca sunt cei mai in masura sa dea piept cu Africa de Sud, in septembrie la Corbu.
 
Citesc forumul si ma distrez. Acum cateva luni, pe vremea-n care interesul national era sintagma la putere, s-a facut, pe genunchi zic eu, un sistem de calificare pentru 2012. In care AGVPS-ul si-a vazut sacii in caruta, Orhei s-a suit pe un tron de ceara, Oana s-a linistit, Mateianu s-a reinventat, Mitranescu a primit verde pentru marea performanta, iar Rudeanu s-a apucat de treaba. Miscarea respectiva nu a fost altceva decat plata unor polite din trecut.
 
Pana la inceperea primei manse s-au tras cateva semnale de alarma in ceea ce priveste organizarea sau arbitrajul. Devenea clar ca fiecare le face pe toate si nimeni nu face nimic, iar peste tot si toate vegheaza vesnicul si eternul AGVPS. Garant al corectitudinii si al marii performante in pescuit.
 
Nu-mi iese din cap replica lui Mitranescu dintr-o emisiune a lui Tibi la Radio Renegate in legatura cu problemele de mai sus. „Pe mine nu ma intereseaza altceva decat pescuitul. Eu am incredere in organizatori. Luminita Hutupan nu se gandeste la cine a construit sala din Rm. Valcea, ea sta in poarta si apara!”
 
In 1987, suporterii rapidisti scandau „Toni Polster unde esti/ Sa vezi circul din Giulesti!”, la un meci cu Dinamo, scor 4-3, trei goluri Rodion Camataru. Cu 21 de goluri marcate in ultimele 7 etape de campionat, Camataru castiga Gheata de aur a Europei in fata lui Toni Polster. Cami era la vremea respectiva cel mai bun atacant al Romaniei, insa juca fotbal intr-un sistem viciat.
 
Revin la pescuit si va spun doar atat: lasati Carpingul in pace si mai bine uitati-va unii la altii. Dar mai cu seama in oglinda.
 
Andrei Vladeanu 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
 • marți, 19 iunie 2012 16:50

  vladut mateianu :

  Cel mai bun este cel care castiga pe teren Andrei ! Nu in culise. Nu poti aprecia un boxer care castiga lupte in fata altor boxeri legati cu mainile la spate !
   
   Problema a fost ca am acceptat ca un om cu trecutul lui Rudeanu sa se implice in organizare ! Invatatura de minte pe viitor, organizatorul trebuie sa fie neutru, fara afaceri in domeniu, fara sa aiba dreptul de a participa, etc !
   
   Oricum, mare dreptate ai avut.....
 • marți, 19 iunie 2012 17:24

  Andrei Vladeanu :

  vladut,
  trecutul lui rudeanu sa-l lasam deocamdata deoparte. deocamdata.
  tu impreuna cu el si cu altii, uniti de acelasi scop - acela de a ma beli pe mine, stanila si apcr - ati copt cn-ul 2012.
  inteleg si asta, ok, ati reusit. apoi te laudai cu diagrame, cu impartirea sarcinilor, cu voluntariat, cu lume ca pune umarul pentru interesul national, etc. 
  ce ai (ati) facut concret?  l-ati lasat pe rudeanu sa se ocupe? cine e vinovat?
  ce sistem ati pus in locul celui pe care il acuzati?
  ce s-a schimbat in bine?
   
   
   
 • marți, 19 iunie 2012 18:15

  vladut mateianu :

  initial asa a fost. apoi rig service a anuntat ca nu are nevoie de ajutor in organizare, ca se ocupa singuri si nu vor fi probleme. nu am crezut ca vor fi probleme si nici nu erau daca nu intervenea rudeanu, care cum a mirosit un om cu multi bani cum s-a autopropus ca organizator, avand 2 interese : 1. sa castige CN si 2. sa ciuguleasca banii de la dl.carstocea, prin ajutorul lui "dezinteresat" la achizitiile specifice CN.
   Iar lovitura de gratie o pregateste cu CM, acolo se vor invarti bani multi....
   
  PS Acelasi Rudeanu era acum cateva saptamani prezent pe balta Pleasa, sa ceara 50.000 euro !!!!!!!! ptr a fi sponsor la CN ! Deci cine este de fapt organizatorul real ?
 • marți, 19 iunie 2012 18:40

  Andrei Vladeanu :

  stiu povestea cu pleasa.
  ma distreaza altceva. anul trecut apcr trebuia sa verse sponsorizarile in contul echipei nationale. acum s-a schimbat socoteala.
  anul trecut tu urlai cel mai tare in legatura cu sponsorii. acum vad ca ai tacut chitic.
   
 • marți, 19 iunie 2012 19:33

  vladut mateianu :

  De cateva zile am aflat...altfel iesea iures, gandesc exact ca anul trecut, banii din sponsorizari ptr CN trebuie sa-i imparta organizatorii castigatorilor, nicidecum sa-l considere profit !