Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ce echipament de pescuit folosesc anul acesta?

miercuri, 6 martie 2019
tancabesti pescuit  
Pentru acest nou sezon de pescuit am ales sa fac cateva schimbari majore in echipamentul meu, asa ca am facut o iesire pe malul lacului Tancabesti in incercarea de a testa cateva mulinete, lansete, fire si inaintasi din portofoliul companiei Mim Team.
 
lansete dam 
lanseta greyline 
Zis si facut, iar sambata dimineata ajungeam pe balta avand cu mine doua lansete marca DAM, printre care MAD Greyline (noutate a anului 2019) in configuratia 3.90 metri, 3.5 lbs cu inel de plecare de 50mm si un model din 2018 intitulat Mad D-Fender, tot in varianta clasica de 3.90 metri si 3.5 lbs si tot cu primul inel de 50mm.
 
inel plecare lanseta dam 50mm 
Am decis sa sa le cuplez cu doua mulinete in varianta de marime 7000 si anume Quick 6 7000 SLS (aparitie 2019), cu 7 rulmenti, tambur Long Cast, frana Quick Drag, sistem de asezare al firului Slow Oscilation cu o recuperare de 100 cm la fiecare tura de manivela si cu o greutate in jur de 700 grame.
 
echipament pescuit la crap 
Cealalta alegere a fost Quick 5 7000 SLS, cu aceleasi calitati ca si sora ei mai noua, cu exceptia unei greutati mai mici si un numar inferior de rulmenti.
 
 
Firul principal, cat si inaintasul textil le-am ales din portofoliul producatorului Asso, si anume Hard Skin in varianta rosie si diametru de 0.22 mm ca fir principal, iar ca inaintas, EverGreen de 0.36mm
 
intaintas mimteam 
Iesirea a fost una reusita din punctul meu de vedere, principalul obiectiv nefiind atingerea unor distante extreme in aruncare, ci gasirea unui ansamblu care sa-ti ofere placere, calitate si rezistenta intr-un buget decent.
 
pescuit la crap
 
Cred ca am facut alegerea corecta si sunt foarte multumit de ea. DAM se ridica la nivelul asteptarilor mele in anul 2019.
 
claudiu costache
 
Voi reveni cu un feed-back pentru acest echipament si dupa prima partida de pescuit in care o sa le folosesc sa va spun cum se comporta si in drill.
 
lansete crap de la mimteam 
 
Va doresc fire intinse!
 
Claudiu Costache 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.