Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Claudiu Costache la prima partida de pescuit in Anglia. Cum pescuiesc englezii?

duminică, 11 martie 2018
Inceputul de sezon iata ca ma gaseste pe unul dintre cele mai dificile lacuri din Anglia, St. John's Lake din complexul Linear Fisheries.
 
claudiu costache in anglia 
Am inceput sezonul perfect reusind sa "punctez" destul de repede. Pescuitul la Zig Rig, inca necunoscut noua romanilor, face diferenta pe astfel de ape unde pestii sunt supusi unor presiuni fantastice din partea pescarilor.
 
pescari in anglia 
Stilul de pescuit al englezilor difera extrem de mult fata de cel cunoscut de noi. Sunt foarte atenti la tot ce implica vremea si miscarile pestelui. Urmaresc mult apa si isi modifica ori de cate ori este cazul strategiile pentru a prinde.
 
in marea britanie stiluri de pescuit 
Pe parcursul unei zile de pescuit am fost martor la multiple schimbari de abordare, de la Zig Rig-uri la suprafata apei la Zig Rig-uri la jumatatea apei, Maggot Rigs, ca mai apoi pentru seara sa treaca la un pescuit cu pungi solubile si pop-up-uri.
 
pescuit la crap in anglia
 
Nu ar strica din cand in cand sa mai schimbam si noi stilul nostru (tare si in fata) cu unul mai atent la detalii. 
 
pescuit la crap in marea britanie
 
Prietenii mei, Graham si Rolo au fost admirabili, mancarea exceptionala, iar cu un total de 7 pesti ma declar super multumit pentru prima partida de pescuit din an. 
 
claudiu costache in anglia 
Fire intinse tuturor!
 
Claudiu Costache 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.