Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crapi unguresti

luni, 11 aprilie 2011
Mandarinele”  au fost de succes sambata 2 aprilie pe o balta din Ungaria - Verba Tanya - langa Niyregyhaza,  unde nimeni nu a scos nimic si am prins doar eu.  A fost nada castigatoare a respectivei zile. Am observat ca aceste boiliesuri merg foarte bine pe apa rece.

In 2008 am mers pentru prima data pe o balta din Ungaria - http://www.verbatanya.hu - am inceput sa pescuiesc cu porumb , dar am observat ca 90% din pescari pescuiau doar la boiliesuri. M-am intors acasa, m-am decis sa trec si eu pe boiliesuri si am hotarat sa cumpar de la cei mai buni, adica Senzor . De atunci pescuiesc doar Catch and Release si cu boliesuri Senzor in care am mare incredere . Dupa parerea mea cel mai important lucru e sa ai incredere intr-o nada si sa nu schimbi marci de boiliesuri intr-o partida de pescuit ca nu ai facut nimic, de acea recomand prietenilor mei doar marca Senzor si nu i-am dezamagit niciodata , Pescuiesc des in Ungaria iar cand e o zi mai slaba vorba mea e ,, daca Senzor nu merge, nimic nu merge".  Poze cu capturile mele se pot vedea si pe blog-ul meu (click ptr detalii) sau pe facebook.

 

Ma bucur ca a aparut si o alternativa dulce (cum zic ungurii) la boiliesurile Senzor - Mandarin si SPD.  In  2009 si 2010, in primavara pe apa mai rece, au mers Planet Impact , iar in vara Planet 1016  si Turbojet,  toate solubile. Sunt si preferatele mele  in care am incredere . Recordul meu personal este un crap oglinda de 15,300 Kg prins la Planet1016 dipuit si unul de 13, 600 kg la Planet Impact , ambii pesti fiind eliberati.

 

Text & foto: Jula Traian - Baia Mare


Spune-ti parerea pe forumul Crapmania.ro CLICK AICI...

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • sâmbătă, 27 aprilie 2013 16:38

    Dan Mateianu : Felicitari d-nule Jula:)) am gasit din intamplare articolul asta:)