Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crapul de poveste. Record personal de 31 kg la Cetariu.

vineri, 20 septembrie 2019
In perioada 15-19 septembrie, echipa Seduction Baits s-a aflat pe lacul Cetariu din judetul Bihor, in incercarea de a prinde crapi capitali, visul oricarui pescar de crap.
 
lacul cetariu 
Dupa o prima parte a partidei influentata de un vant puternic si rece, care batea spre barajul lacului (zona cu apa mare), a venit ziua de miercuri, cand vremea s-a ameliorat si vantul a incetat sa mai bata.
 
Acesta a fost semnalul pe care il asteptam si am decis repede sa aruncam toata nada ce o aveam la noi. Mie imi ramasesera aproximativ 10 kg de boilies, pe care le-am aruncat cu spombul pe tot parcusul zilei.
 
crap de cetariu 
La orele 20:30 apare si primul crap sarit de 20 kg, si anume o oglinda de 24.20 kilograme. Acest peste reprezenta deja sucesul partidei, deoarece imi depasisem vechiul record personal (22 kg).
 
crap 31 kg cetariu 
Cand credeam ca nu se mai poate intampla nimic, pe la orele 22:00 trage "dulapul". 31.95 kg, din care am scazut salteaua 850g, cantarita dupa eliberarea crapului. Ne-a fost teama sa-l manipulam prea mult prin saltea, mai ales ca aceasta parea mult prea mica pentru dimensiunile monstrului.
 
 
Aurelian Solomon
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.