Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cristi Mitu, managerul lotului Senzor, loveste din nou la Tancabesti.

marți, 11 iulie 2017
Dupa bronzul national pe echipe alaturi de lotul Senzor Shimano la CN 2017, a venit momentul stabilirii unui nou record personal: un crap romanesc de 25,800 kg.
 
senzor tancabesti 
senzor tancabesti 
senzor tancabesti 
senzor tancabesti 
Crapul a fost prins pe standul Pilhan al lacului Tancabesti.
 
tancabesti 
tancabesti senzor 
amuri la tancabesti 
tancabesti
Am avut o partida extrem de frumoasa pe lacul din spate, de la Tancabesti. Am pescuit cu doua paturi de nada, unul format din amestec de seminte preparate Senzor cu aroma de usturoi si capsuna (galetile acelea de 5 kg la 29 de lei pe care e bataie mare acum), iar altul din boiliesuri Planet1016. In cele 48 de ore in care am stat pe standul Pilhan am reusit sa prind cativa amuri sariti de 14 kilograme, dar si mai multi crapi romanesti. Cei mai mari care au ajuns pe salteaua mea de receptie au cantarit: 18,800, 20,400, respectiv recordul meu personal: 25,800 kilograme. 
 
boilies senzor 
Toti crapii pe care i-am prins au poftit la bilele alea minune ale lui Vladut Mateianu, de care scria Dan Mitranescu intr-un articol recent, pentru care ii multumesc cu aceasta ocazie. 
 
Cristi Mitu (Colonelu)
Senzor Shimano 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.