Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Dulapul de aur! Cea mai fericita zi din viata de pescar a lui Bogdan Mocanu!

joi, 21 mai 2020
Bogdan Mocanu este un fidel user al site-ului Crapmania si este unul dintre cei mai pasionati pescari de crap. E roman, insa e stabilit in Italia si merge, saptamanal, la cel putin o partida de pescuit, pe lacurile din apropierea orasului in care locuieste, Torino. Ne-am obisnuit cu galeriile foto de senzatie pe care le publica pe Crapmania dupa fiecare partida, insa astazi a fost o zi speciala pentru el.
 
crap koi crapmania 
crap koi record 
A reusit sa prinda ''pestele vietii'', asa cum l-a numit chiar el.
 
 
''Sunt de dimineata la pescuit pe o balastiera din Italia. Am nadit in prealabil 3 zile (o data pe zi) cu canepa si porumb. In urma cu cateva momente am prins pestele vietii. A poftit la o aluna tigrata cu spuma flotanta. A cantarit 16,390 kilograme. Sunt cel mai fericit om de pe Pamant."
 
crap koi 
Bogdan are un jurnal online de pescar pentru care multi il invidiaza. A fost la cel putin 40 de partide de pescuit in fiecare an in Italia si Franta. Vezi ce rezultate a inregistrat, rasfoieste-i partidele de pescuit.
 
Felicitari, Bogdan!

Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.