Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Exista vreo legatura intre componentele din boilies si anotimpuri? #boilies (5).

luni, 29 ianuarie 2018
Eu cred ca exista o legatura intre ingredientele folosite intr-un boilies si anotimpuri. Si aici voi da cateva exemple din propria experienta. Recomand pentru apa rece (primavara devreme si toamna tarziu) ca ingredientele care alcatuiesc mixul de boilies sa fie grunjoase pentru a se desface mai usor si a elibera mai repede in apa substantele din interior. De asemenea recomand a nu se folosi uleiuri grele. Se pot folosi cu mare succes aromele pe baza de esteri sau etil alcool care se disperseaza mult mai repede in apa rece. Iarasi un CSL de calitate sau un Whisky Link pot da un plus de atractivitate unui boilies conceput pentru apa rece.
 
boilies crap 
In schimb vara recomand folosirea uleiurilor grele si a aromelor care au ca solvent glicerolul. Imi place ca mixul meu pentru apa calda sa fie cat mai fin spre deosebire de cel grunjos folosit primavara si toamna. Tocmai pentru a fi mai compact si a elibera mai greu substantele din interior. De obicei imi place sa folosesc mixuri mai grele (cu un procentaj mai mare de faina de peste si extracte naturale) atunci cand apa este calda si mixuri usoare (cu o proportie mai mare de birdfood) atunci cand apa este rece.
 
bogdan dragan pescuit 
Bogdan Dragan
 
Va urma...
 
Articolul face parte dintr-o serie de 6 pe care Crapmania.ro le publica in serial.
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.