Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Familia perfecta de pescari.

marți, 11 iunie 2019
Inca din cele mai vechi timpuri, rolul barbatului in societate (trib, ginta, familie) a fost de furnizor de alimente, pescuitul si vanatoarea fiind principale surse. Femeia se ocupa cu cresterea copiiilor, gatit si alte activitati casnice. 
 
pescuit la crap
 
In zilele nostre, situatia este putin diferita. O parte dintre barbati a continuat traditia legata de pescuit, doar ca azi nu mai este decat o sursa de hrana, ci un mod de recreere, relaxare. Bineinteles, cu mici exceptii, dar de care vom vorbi cu o alta ocazie. Exista insa situatii in care si femeia imbratiseaza aceeasi pasiune ca si barbatul, ceea ce eu numesc familia perfecta.
 
pescuit 
Este si cazul familiei Chiva, membri ai lotului Senzor Planet, doar ca la ei este ceva traditional. Ambii frati, Costin si Madalin, au nevestele pescarite, Mirela si Mirabela, insotiindu-i de multe ori la partidele de pescuit, indiferent de vremea de afara sau de anotimp.
 
pescuit 
In acest weekend au facut echipa la un concurs de pescuit desfasurat pe balta Boldesti-Gradistea din judetul Prahova si au reusit clasarea pe locul 1, aceeasi pozitie pe care au terminat si in concursul de luna trecuta, o adevarata performanta, zic eu. Pentru cei interesati, la Boldesti Gradistea se desfasoara lunar competitii de pescuit, organizate de catre inimosul pescar ploiestean Ionut Cojocaru, detalii gasiti pe pagina lui de facebook.
 
pescuit 
Am considerat ca astfel de pescari merita promovati si i-am cerut o parere capitanului Madalin Chiva zis si "Pitzi", imediat dupa incheierea evenimentului.
 
VM: Care au fost atuurile tale la acest concurs? Cum ai reusit sa castigi din mijlocul sectorului?
 
Pitzi: Increderea in fortele proprii si in nada si momeala noastra au facut diferenta. Abordarea a contat enorm, am ales sa pescuiesc cu naditor incarcat cu o combinatie de Amix, iar la carlig am avut deja celebrele pop-up-uri de 6 mm de la Senzor, mai multe arome, dar pe care nu mi le amintesc acum…
 
pop up senzor planet 
VM: Esti la al doilea concurs consecutiv castigat la Gradistea, crezi ca veti mai fi primiti pe viitor? Stiu ca se organizeaza lunar cate o intrecere...
 
Pitzi (rade): 100% nu voi primi interdictie de la organizator, deja am achitat taxa pentru urmatorul concurs, o noua provocare, la individual. Particip si eu si fratele meu, chiar nu stiu cum o sa ne descurcam fara neveste. Cine va face monturile, cine va baga minciogul, cine va pune masa, cine va scoate berile reci?
 
VM: Referitor la beri. Crezi ca berea rece ajuta pescarul sa se racoreasca si sa ii dea energie sau ii diminueaza reflexele?
 
Pitzi (din nou rade): Buna intrebare. La mine este ca un catalizator, ma activeaza si imi da energie. Bineinteles, fara sa exagerez. Noi, la Senzor, avem o vorba celebra: ''Nu bei, nu prinzi!''. Pentru mine si familia mea pescuitul reprezinta o relaxare, un mod de viata. Pierzi sau castigi, important este sa participi. Iar cand ai si persoanele dragi langa tine, placerea este garantata.
 
madalin chiva 
VM: Un sfat de incheiere pentru cititorii Crapmania.ro care frecventeaza astfel de intreceri?
 
Pitzi: Sa aiba incredere in ei si in nada pe care o au, pescuitul cu naditor si pop-up mic va functiona pe orice balta, iar diferenta o va face modul de nadire, montura si alegerea zonei de pescuit. Si luati-va nevestele cu voi la pescuit, niciodata nu se stie cum le prinde ''flama''.
 
Vladut Mateianu 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.