Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Fenomenul Green Lake

vineri, 19 decembrie 2014
Se implinesc 5 ani de la data in care proiectul CS Green Lake a devenit realitate
 
Un proiect ambitios gandit pe termen lung, pornit de la ZERO cu multe sacrificii, dar si cu o mare speranta. In toamna anului 2009, impreuna cu Iulian Petre si Valer Russu pe malul lacului Chiroiu 4 creionam structura de baza a unui club de pescuit avand in vedere lipsa unei structuri menite sa promoveze pescuitul sportiv al crapului cu tehnici moderne in sistemul catch & release, incurajand in mod activ evolutia pescarilor in sistemul competitional ajutati si sustinuti de experienta noastra acumulata de-a lungul timpului.
 
 
 
Un succes inca de la inceput
 
Avalansa de inscrieri de la prima adunare generala a clubului, in primavara anului 2010, confirma necesitatea unei astfel de structuri deschisa tuturor pescarilor indiferent de nume sau experienta, avand in vedere ca in acea perioada inscrierea in cluburile existente se facea exclusiv pe baza de performante sau recomandari, criterii care impiedicau evolutia si dezvoltarea sistemului competitional.
 
 
 
Avand in vedere aceste aspecte, cat si pasiunea si efortul sustinut, Green Lake a devenit in scurt timp un promotor si un puternic generator de pescari in sistemul competitional. Performantele pe care le-am obtinut nu sunt intamplatoare si au la baza o structura solida bazata pe un sistem unic, pe care l-am implementat atat in structura organizatorica a clubului, cat si in evolutia pescarilor, devenind clubul cu cea mai constanta crestere.
 
 
 
Constructia pas cu pas
 
Initierea a inceput prin organizarea de intalniri de socializare despre diverse teme legate de strategii de abordare, ateliere tehnice, lucruri prin care am inceput sa impartasim din experienta noastra membrilor.
 
 
 
Toate aceste lucruri au culminat cu decizia radicala pe care am luat-o, impreuna cu Iulian, de a ne sparge echipa in doua pentru a da sansa la cati mai multi colegi sa pescuiasca alaturi de noi in concursuri pentru a-i ridica cat mai repede la un nivel maxim de cunoastere in ceea ce priveste abordarea unui concurs.
 
 
 
In timp, Green Lake a devenit cel mai popular club, un grup unit si echilibrat, avand cea mai mare reprezentare ca numar de echipe inscrise in competitiile desfasurate pe carpodrom-urile din Romania. Totodata, echipele au dezvoltat un stil de pescuit aproape unic, demostrand ca se pot adapta rapid la orice tip de pista, avand reale valente in acest sens.
 
 
 
Green Lake si 4CARP
 
Nebunia a continuat si la finalul sezonului 2012, stimulat si impresionat de eforturile si performantele colegilor de club, mi-am dat seama ca Green Lake are nevoie de propria sa linie de nada care sa-i ofere o mai mare sustinere in ceea ce priveste implicarea maxima a membrilor clubului in sistemul competitional.
 
 
 
Astfel 4CARP a devenit furnizorul de nada atat pentru clubul Green Lake, cat si pentru o parte importanta a echipelor din afara clubului, datorita calitatii indiscutabile si a produselor comercializate care au fost concepute special pentru acest segment de piata.
 
 
 
Performanta
 
In cei 5 ani de activitate Green Lake a reusit constant sa fie clubul cu cel mai mare numar de membri, o adevarata pepiniera si baza de selectie din care s-au remarcat, in functie de posibilitati, o serie de pescari care au avut o evolutie demna de aprecierile noastre in calitate de membri fondatori.
 
 
 
Cu sute de participari in competitii si peste 150 de trofee la activ, Green Lake este clubul cu cel mai impresionant portofoliu din Romania.
 
 
 
O implicare masiva in sistemul competitional si in campionatele nationale, de unde pescarii clubului au acumulat o vasta experienta de abordare si strategie in ceea ce priveste pescuitul in regim de concurs.
 
 
 
Maturitatea competitionala si testul suprem
 
Campionatul National este de departe competitia cea mai importanta, atat datorita incarcaturii emotionale, cat si celei fizice, mult mai mare decat la orice alt concurs. Este testul suprem si visul oricarui pescar de competitie. Este cel mai complex concurs care necesita un nivel mare de experienta, adaptabilitate, rezistenta atat psihica, cat si fizica si nu in ultimul rand, o anumita maturitate a lotului, fiind competitia care decide ierarhia valorica a fiecarei echipe participante, cat si a lotului.
 
 
  
2014 este anul in care ,,Lupii Verzi”, ajunsi la maturitatea competitionala necesara si-au aratat pentru prima data coltii in aceasta competitie spre surprinderea multora, obtinand titlul de Vicecampioni Nationali in finala de pe lacul Corbu. Un rezultat care vine ca o comfirmare a ascensiunii valorice a clubului de-a lungul timpului.
 
 
 
Concluzie
 
GREEN LAKE este o mare familie atat in interiorul clubului, cat si in afara acestuia, un mod de viata, o mare realizare si satisfactie, fiind singurul club care si-a construit de la zero drumul spre performanta.
 
 
 
Green Lake este si va ramane un etalon in peisajul competitional autohton, o rampa de lansare pentru cei pasionati, un club autentic cu traditie, rezultat al pasiunii fata de acest sport.
 
 
 
In final nu imi ramane decat sa multumesc in numele fondatorilor acestei familii, atat nucleului de competitii, cat si celorlalti membri pentru ceea ce am reusit sa realizam impreuna.

RESPECT! 

 
 
George Alexandru Kodmon
Presedinte si Membru Fondator CS Green Lake  
9 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ...
Comentarii
  • luni, 22 decembrie 2014 14:09

    Doru Sirbu : Felicitari baieti pentru performante. Este o placere sa pescuiesc alaturi de voi. La mai mare...campionilor, titlu pe 2015 este vacant.

  • vineri, 26 decembrie 2014 14:40

    petre iulian : Multumim !!! Va astept pe toti sa va alaturati"lupilor verzi ".Impreuna o sa construim `era "verde"!! ):