Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Importanta ingredientelor din #boilies (2).

luni, 11 decembrie 2017
Calitatea ingredientelor este un lucru foarte important pe care il caut atunci cand produc boiliesurile din gama BD. Am observat in decursul anilor facand multe teste si aruncand multi bani la gunoi ca ingredientele de calitate fac diferenta dintre un boilies bun si unul prost. Si granita aceasta este una foarte mica. Nu putem compara o faina de peste LT94 facuta de o firma cu renume cu una furajera la fel de bine cum nu putem compara CLO-ul cu grisul sau WPC-ul cu laptele praf. Multi cred ca merge si asa dar din pacate o sa va spun ca nu au dreptate.
 
pescuit la crap 
Ca in orice alt domeniu calitatea costa. Pretul ridicat se regaseste si in procesul de obtinere folosit pentru obtinerea ingredientelor de calitate si cel mai bun exemplu este faina de peste LT94 care dupa cum stie toata lumea este o faina uscata la temperaturi scazute (low temperature), ceea ce pastreaza o doza mai mare de aminoacizi si calitati nutritive, facand-o superioara celor mai multe fainuri de peste obisnuite.
 
boiliesuri de calitate 
Va urma...
 
Articolul face parte dintr-o serie de 6 pe care Crapmania.ro le publica in serial.
 
bogdan dragan campion mondial la pescuit 
Bogdan Dragan 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.