Importanta ingredientelor in #boilies (4).
marți, 9 ianuarie 2018
Incerc sa mentin aceiasi calitate a ingredientelor si sa le achizitionez mereu de la acelasi producator. Este foarte important acest lucru pentru a nu schimba echilibrul unui boilies. Ingredientele difera de la un producator la altul chiar daca toti spun ca e la fel. Un CLO poate avea proprietati diferite de la o firma la alta. Am observat acest lucru cumparand in decursul anilor de la mai multi producatori cum ar fi CC Moore, Haith’s, Sluis, etc. Toti il denumesc premium CLO, dar proprietatile si structura lor difera.
Alt exemplu ar fi CSL-ul care mai nou se cumpara din Romania si toti producatorii autohtoni se jura ca este identic cu cel din UK. Mai mare prostie nu am auzit in viata mea si cei care au avut in mana cele doua tipuri de CSL pot confirma acest lucru. De asemenea nu putem compara o aroma termostabila, super concentrata, special conceputa pentru pescuit cu una conceputa pentru industria alimentara.
Insa au existat si momente cand a trebuit sa schimb furnizorii anumitor ingrediente fara voia mea si atunci a trebuit sa calculez din nou mixurile si sa caut din nou acel echilibru al ingredientelor pe care eu il consider foarte important. De ce? Cu riscul de a ma repeta va spun ca ingredientele difera destul de mult de la un producator la altul chiar daca se numesc la fel. Nu va lasati pacalit de denumirea produselor. Majoritatea firmelor producatoare nu au fieldtesteri care sa fi pescuit macar jumatate din cat am pescuit unii dintre noi.
Bogdan Dragan
Va urma...
Articolul face parte dintr-o serie de 6 pe care Crapmania.ro le publica in serial.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Discută acest subiect și pe ..
ComentariiMomentan nu există comentarii.
*