Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Luigi isi doboara recordul cu SUPER SQUID

vineri, 24 mai 2013
Luigi Litvinenco este un pescar de crap roman, stabilit in Italia, care cauta crapii capitali pe intinsele lacuri submontane ale peninsulei. Proaspat intrat in echipa de consultanti Select Baits, Luigi a reusit perfomanta uimitoare de a-si dobori recordul personal cu un crap comun de 27.42 kg. Mai jos sunt cateva randuri trimise de Luigi despre capturarea superbului crap:
 
 
Locul pe care am pescuit cu una dintre lansete era plin de vegetatie, in special nuferi, dar si copaci scufundati care ridicau mult nivelul de dificultate, insa imi dadeau sperante in privinta trasaturilor. O zona buna, cu apa mica, pentru perioada de inceput de sezon. Am plantat una dintre lansete la aproximativ 200 de metri de locul unde imi tineam lansetele, sub mal. Aici am avut in scurt timp primul crap al partidei, de aproximativ 10kg.
 
 
 
Montura celei de-a doua lansete am pozitionat-o pe un platou cu apa de 1.5 metri inconjurat de adancimi de 5 metri. Si aici aveam parte de multa vegetatie, nuferi tineri, care tipau oricarui pescar de crap care i-ar fi vazut ca tin peste.
 
Dimineata, la ora 8, sunt luat prin surpindere de o trasatura violenta. Ma urc in barca si incep sa recuperez fara sa pun presiune pe peste pentru a nu-l forta sa ia fir in continuare si sa se agate. Ajuns deasupra pestelui incep drilul si abia atunci realizez, dupa forta cu care tragea, ca este un peste enorm. Sunt sigur ca toti pescarii de crap inteleg ce am simtit atunci cand am vazut pestele imens la suprafata! Ajuns la mal, cantarul si-a oprit acul la 27.42 kilograme, un nou record pentru mine.
 
 
Incepand cu sezonul 2013 m-am hotarat sa folosesc boiliesuri de la Select Baits si acum pot sa spun ca nu regret nicio clipa. SUPER SQUID si pop-up-urile albe fluo Monster Crab mi-au intarit convingerea ca am de-a face cu produse de calitate, capabile sa prinda pestii pe care ii caut.
 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii