Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

MarelePescar, liderul pietei de pescuit din Romania.

miercuri, 19 iunie 2019
Odată cu publicarea datelor financiare aferente anului 2018, MarelePescar devine oficial lider de piață, magazinul numărul unu din România în comercializarea articolelor de pescuit.
 
marelepescar 
Care este ingredientul secret al rețetei de succes care a făcut ca MarelePescar să evolueze an de an, de la o mică prăvălie la cel mai mare magazin din România?
Sunt mai multe componente - nu doar una singură - care puse împreună și îmbunătățite în permanență au contribuit la obținerea acestui rezultat.
 
În centrul strategiei de dezvoltare se află clientul, pescarul. Atât în magazinul online (www.marelepescar.ro), cât și în cel fizic aflat în București, Str. Bucur nr. 2, MarelePescar pune la dispoziția pescarilor de crap, răpitori și staționar cât mai multe informații care simplifică decizia clienților în achiziționarea echipamentelor potrivite în bugetul de care dispun.
 
Consultanții MarelePescar, prin explicațiile, sfaturile și recomandările oferite în magazin sau telefonic, ajută pescarii - deopotrivă începători și experimentați - să aleagă rapid și confortabil produsele de care au nevoie.
 
Procesarea și livrarea promptă a comenzilor și rezolvarea în timp util a eventualelor probleme apărute în perioada de garanție sau post-garanție vin din aceeași preocupare continuă de a oferi servicii de calitate clienților magazinului.
 
Concomitent cu evoluția MarelePescar, a crescut și portofoliul de mărci și produse pe care pescarii le pot achiziționa din stocul magazinului, găsind astfel tot ce au nevoie într-un singur loc.
 
Demonstrând dorința de a veni în sprijinul clienților săi, MarelePescar a inițiat și susține două demersuri unice. Primul este seria de filme “Pescuitul crapului” care pune accentul pe informarea și educarea pescarilor, indiferent de nivelul acestora. Astfel, înțelegând în detaliu componentele și funcționalitatea produselor, clienții vor lua deciziile corecte atunci când achiziționează echipamente de pescuit.
 
micrometru fir 
Al doilea este testarea firelor de pescuit din oferta magazinului prin metode științifice conform standardelor ISO și folosind instrumente de măsură specializate. Din momentul publicării rezultatelor, pescarii aleg în cunoștință de cauză, respectiv știu ce așteptări realiste să aibă de la firele pe care le vor pune pe mulinete, indiferent de prețul, marca și modelul acestora.
 
Încheind cu ceea ce este cu adevărat important, MarelePescar mulțumește clienților atât celor fideli care au crescut, ca pescari, împreună cu magazinul, cât și celor care prin criticele aduse au făcut ca serviciile magazinului să se îmbunătățească în permanență.
 
Echipa MarelePescar 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.