Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Moda liderilor politici la pescuit trece Prutul: Presedintele Igor Dodon, cu un peste mare in brate.

miercuri, 27 septembrie 2017
igor dodon la pescuit 
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat sambata, pe pagina sa de Facebook, doua fotografii in care apare impreuna cu fiul sau si cu un novac de mari dimensiuni, pe care cei doi l-ar fi capturat la pescuit: "Cu feciorul cel mai mare la pescuit ... (prins la planton)", a scris Igor Dodon pe Facebook.
 
igor dodon pescuit la crap 
Imaginile amintesc de cele postate de Liviu Dragnea, tot pe Facebook, in martie anul acesta. Seful PSD a postat atunci pe Facebook fotografii de la o partida de pescuit pe lacul Belina din Teleorman impreuna cu Sorin Grindeanu, premier la acea vreme.
 
dragnea grindeanu pescuit  
Desi Republica Moldova este o tara cu o populatie mica, numarul de pescari este foarte mare. Multi dintre ei participa la concursurile de pescuit organizate in Romania. Anul acesta selectionata Moldovei a participat si la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, desfasurat in Ungaria si a reusit clasarea pe pozitia a 14-a.
 
Sursa: Hotnews 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.