Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Morun de 35,5 kg prins la aluna tigrata

miercuri, 26 august 2015
Laurentiu Cosma este un pescar roman stabilit de mai multi ani in Londra. Merge des la pescuit pe baltile din Anglia, dar si in Franta, in cautarea crapilor capitali. Recordul personal este un crap oglinda de 22,1 kg, prins anul trecut la Pescalis, in sudul Frantei.
 
 
 
In aceste zile se afla la o partida de pescuit tot in Franta, in apropiere de Paris, pe lacul Etang de Fauliette. Acest loc este vestit pentru pestii trecuti de 25 de kilograme.
Romanul pescuieste dupa crap, pe un pat de nada format din boilies, canepa si pigeon mix (amestec de seminte), iar la carlig foloseste boiliesuri si alune tigrate.
 
 
 
 
N-a reusit inca sa prinda crapi, insa dupa un dril de 35 de minute a pus pe salteaua de receptie un superb morun de 35,5 kg.
 
 
 
Mustaciosul a tras la o montura cu plumb pierdut, iar la carlig o aluna tigrata fara coaja, cu o boaba artificiala in capat, pentru o mai buna aspiratie si prezentare in culoarea alba pentru a nu crea contraste. Nu a fost intamplator pentru ca au mai urmat inca doi sturioni de 20 si 22 de kilograme, prinsi la aceeasi momeala.
 
 
 
Deseori, Laurentiu il are ca partener in partidele de pescuit pe Cristian "Tatae" Mitrea, si el stabilit de ani buni in Marea Britanie.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.