Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Nou record personal la crap pentru Claudiu Popa de la Claumar Pescar

joi, 26 noiembrie 2020

De curand am incheiat o partida de pescuit la crap pe lacul Cetariu din judetul Bihor, unde am inchis sezonul cum nu se putea mai bine capturand 3 crapi de peste 20kg, unul dintre ei ajungand sa imi fie record personal cantarind nu mai putin de 25,500 kilograme.

record personal la crap claudiu popa claumar

crap record claumar

Fiind o partida de pescuit la crap tarzie, dupa jumatatea lunii noiembrie, am ales sa fiu precaut in ceea ce priveste cantitatea de nada oferita, folosind astfel pe toate cele 4 lansete, pungi solubile incarcate cu un mix format din pelete de 4.5mm Claumar Premium Select si Premium Red Krill, boilies fishmeal 16mm Squid & Capsuni si boilies fishmeal solubil cu aceeasi aroma, pe care le-am aditivat cu Korda Goo Krill Supreme si Complex Juice, ambele lichide putand fi folosite in pungile pva fara a le topi. 

pelete claumar pescar

Acelasi amestec l-am folosit si la nadirea cu racheta Spider,  insa a fost una cumpatata, nadind doar 8kg in cele 5 zile petrecute pe lacul Cetariu.

korda kable

Ca si monturi am folosit pe un segment de leadcore Korda Kable 50Lb de aproximativ un metru, plumbi inline de 70-80 grame. Rig-ul l-am legat cu 8X Braid de la Claumar cu o grosime de 0.18mm - un fir foarte suplu, dar destul de puternic sa reziste drilurilor cu crapii de talie mare de pe acest lac.

carlige claumar wide gape Carligul folosit a fost Claumar Wide Gape nr 6

boilies claumar pescar

Ca si momeala de carlig am folosit exclusiv boilies critic echilibrat cu aroma Squid & Pruna, cu diametrul de 16mm. Dupa topirea pungii pva acesta se ridica deasupra gramajoarei de nada.

lacul cetariu

Distanta la care am pescuit a variat intre 90 si 110 metri, patul de nada fiind facut la 95m fata de malul de pe care am pescuit.

claumar pescar

pescuit crap

Puteti urmari povestea partidei noastre in filmuletul de mai jos. 

Claudiu Popa

3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 27 noiembrie 2020 17:52

    bogdan mocanu : Maxim.... felicitări !