Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Noua gama de la Sticky Baits prinde bine pe Sisterea - Oradea

sâmbătă, 3 noiembrie 2012
Baietii de la Doctor Fishing recidiveaza. Dupa crapoaica de 21,5 kg de la Periprava prinsa de Calin, de data aceasta Marian Chelaru da lovitura la Sisterea si pune pe saltea un romanesc de 20,6 kg.
 
 
 
Pestele a fost prins la 2 bile Vor-Tex de 20mm de la Sticky Baits, pe un pat de nada facut cu boilies-uri tari si solubile de diferite dimensiuni, combinate cu pelete din aceeasi gama produsa de catre firma britanica. S-au folosit carlige tip Wide Gape nr. 4 si montura combi cu fir textil, utilizandu-se shrink tube pentru optimizarea mecanicii forfacului.
 
 
 
S-a pescuit plantat in zona deversorului, pe apa adanca, obiectivul baietilor fiind cu precadere trofeele lacului. Pe parcursul partidei care a durat 4 zile, Calin si Marian au reusit sa mai prinda cativa crapi sariti de 10 kg. S-a dovedit inca o data ca Sisterea pe langa faptul ca, datorita malurilor impadurite este de o rara frumusete, in apele ei salajuiesc crapi de dimensiuni ce atrag pescarii dornici de a-si dobori recordurile.
 
 
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.