Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Octav Chertes loveste din nou, pe o balta din Ungaria

vineri, 19 iulie 2013
Octavian Chertes, field tester Senzor Planet, a avut din nou o partida de pescuit de exceptie. Foarte incantat de capturile sale ne-a scris:
 
"Am facut o partida de pescuit de 24 de ore pe balta Silver, din Ungaria, acolo unde in urma cu o luna am prins 7 crapi. Pe durata partidei am reusit sa pun pe salteaua de receptie 16 crapi cu greutati cuprinse intre 2 si 15 kg.
 
 
 
 
La nadire am folosit aceeasi combinatie pe care am folosit-o in urma cu o saptamana pe balta Cetariu (click pentru detaliile partidei), doar ca am adaugat la carlig si un saculet solubili cu MHLM pentru saculeti. De aceasta data am pescuit doar cu boilies pe firul de par. Bila cu cea mai mare atractie in aceasta iesire a fost cea cu aroma de porumb, iar pe locul secund CORBU PREMIUM (solubila cu care am prins 4 crapi). 3 crapi i-am prins la solubila Frankfurt si unul la o solubila cu aroma dulce, de porumb si capsuna. 8 dintre crapi au fost prinsi, dupa cum va spuneam, la solubile SPD, cu aroma de porumb. Am si insistat pe aceasta aroma pentru ca am vazut ca le place.
 
 
 
 
Pe langa acesti crapi am mai avut si-un dril nefinalizat, deoarece a reusit sa scape inainte de minciog. Dupa estimarea mea vizuala pestele ratat cantarea undeva la 11-12 kg.
 
Am avut placerea sa ma intalnesc cu 3 pescari din Cluj care mi-au spus ca au citit articolul meu de pe Crapmania.ro si au venit si ei sa incerce aceasta balta pentru 24 de ore. Din cate am inteles au reusit sa prinda 7-8 crapi si un sturion.
 
 
 
 
Pe profilul meu de pe Carpbook gasiti mai multe fotografii de la partidele mele de pescuit.
 
Fir intins!"
 
Octavian Chertes
Field Tester Senzor Planet
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 20 iulie 2013 13:21

    Eduard Vrabie : Bune bile merg si la sturion. LOL

  • sâmbătă, 27 iulie 2013 01:58

    Octavian Chertes : Stie si pestele sa aleaga ce e bun