Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pasiune fara frontiere. De Craciun, Claudiu Costache a pus pe salteaua de receptie 11 crapi capitali!

vineri, 27 decembrie 2019
Cand vine vorba despre inedit si iesit din comun putem vorbi despre Claudiu Costache. Tanarul pescar din Bucuresti si-a petrecut Sarbatorile pe malul baltii, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.
 
crapi in ziua de craciun 
Si-a pus sculele de pescuit in portbagaj si a mers la Tancabesti, pe standul Stanga Gorgan, pentru o partida de pescuit de 24 de ore, desi noaptea temperaturile scadeau sub 0 grade.
 
lanseta greyline mad 
mulinete dam 
Il cunoastem destul de bine pe Claudiu si stim ca vremea este ultimul lui impediment in a merge pe balta. Iar cine staruie ... invinge!
 
claudiu costache pescuit 
11 crapi cu greutati cuprinse intre 7 si 19,8 kilograme au ajuns in salteaua de receptie a indarjitului pescar.
 
montura pop-up senzor 
Chestionat de alti pescari, pe pagina sa de socializare despre momeala cu care a reusit sa ademeneasca pestii in aceasta perioada, Claudiu a raspuns: "La inceputul partidei am optat pentru un singur pop-up. Ulterior, vazand ca trasaturile sunt din ce in ce mai dese am optat pentru un snowman format din bila de fund X-Ploziv și pop-up Planet1016."
 
claudiu costache pescuit
Recordul partidei de Craciun - crap romanesc 19,80 kilograme
 
ulei senzor planet 
Claudiu Costache se afla deja la a treia partida din luna decembrie a acestui an, toate fiind finalizate cu crapi de mari dimensiuni.
 
Felicitari, Claudiu si Sarbatori fericite!
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.