Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

PESCUITUL PARALEL. Popescu intentioneaza sa trimita lotul Federatiei la mondialul de crap din Serbia!

vineri, 31 august 2018
Dintr-o anexa a documentelor pe care presedintele FRPS le-a avizat la MTS rezulta ca pescarii care se vor deplasa la CM sunt chiar cei care au participat si la campionatul AGVPS de la Corbu si au terminat pe pozitia a 5 a.
 
Faptul ca Stefan Popescu, presedintele Federatiei Romane de Pescuit Sportiv, afirma ca numai forul sau de la Alba Iulia are dreptul sa trimita loturi nationale la campionatele mondiale nu mai e o noutate pentru nimeni. Iata ca in acest sens detine si o autorizatie eliberata de Ministerul Tineretului si Sportului.
 
autorizatie mts pescuit 
Din anexa pe care o vedeti in fotografia urmatoare rezulta ca lotul de pescari pe care Popescu intentioneaza sa-l trimita la Campionatul Mondial este, in linii mari, acelasi cu cel care a participat la concursul AGVPS de la Corbu clubul Kan Vis din Rm. Valcea. 
anexa federatie pescuit sportiv
 
Campionatul AGVPS a fost declarat criteriu de calificare la mondiale, s-a desfasurat pe parcursul a trei manse, a aliniat la start 39 de cluburi, iar Kan Vis a terminat pe pozitia a cincea. 
 
campionat agvps 2018 
 
Andi Ionescu, liderul clubului Kan Vis, contactat de crapmania.ro, nu a contestat existenta anexei cu lotul de pescari ai federatiei, dar a refuzat sa faca orice alt comentariu.
 
andi ionescu fox 
Campionatele Mondiale de pescuit la crap sunt organizate anual de forul international FIPS - CIPS, iar la aceste competitii participa membri afliati din fiecare tara. In continuare AGVPS isi pastreaza statutul de membru CIPS si - prin urmare - la mondiale asociatia de pe Calea Mosilor poate inscrie echipa in competitie. Mondialul de crap se va desfasura anul acesta in Serbia la inceputul lunii octombrie.
 
cips fips 
In linii mari, in acest moment, situatia arata cam asa: Federatia are dreptul legal in Romania sa trimta loturi nationale la mondiale, iar AGVPS este entitatea pe care forul international o primeste in concurs. In cazul in care cele doua delegatii paralele se vor intalni la Belgrad situatia se anunta una incurcata si deloc onorabila pentru tara noastra.
 
Crapmania.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.